AEK: Τρέλα στο Μεξικό για τον παικταρά Πινέδα, τη γκολάρα και τις τούμπες του με τη Λαμία! (VIDEΟ)

AEK: Τρέλα στο Μεξικό για τον παικταρά Πινέδα, τη γκολάρα και τις τούμπες του με τη Λαμία! (VIDEΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Ορμπελίν Πινέδα φέρνει παράνοια στο Μεξικό με όσα κάνει στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φέρνει… τρέλα στο Μεξικό ο Ορμπελίν Πινέδα!

Ο άσος της ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή της υπογραφής του με την Ένωση έχει τα μέσα της πατρίδας του πίσω από κάθε του βήμα καθώς θέλουν πολύ να τα πάει καλά ώστε να ενισχύσει το Μεξικό στο Μουντιάλ του Κατάρ. Έτσι, η Mundo Deportivo δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει τα όσα έκανε ο Πινέδα κόντρα στη Λαμία έχοντας μια ασιστ και ένα τρομερό γκολ.


Το δημοσίευμα στο Μεξικό για τον Ορμπελίν Πινέδα

«Ο Ορμπελίν Πινέδα ξεκίνησε με το δεξί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Μεξικανός βοήθησε την ΑΕΚ να επικρατήσει με 3-0 της Λαμίας στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Πινέδα πέτυχε ένα γκολ με το οποίο έκανε το 3-0 για την ομάδα του, αλλά βοήθησε και τον συμπαίκτη του Σέρχιο Αραούχο να ανοίξει το σκορ σε μια φάση που έκλεψε τη μπάλα.

Ο «Ελ Μαγκουίτο» έκανε τα δικά του, όταν έγινε αποδέκτης έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στην γωνία που δεν μπορούσε να αντιδράσει ο τερματοφύλακας της Λαμίας.


Ο επιθετικός έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του Ματίας Αλμέιδα για να λάμψει στην περιπέτειά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού οι δυο τους συνέπεσαν κατά τη θητεία τους στην Τσίβας και κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Liga MX.

Σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στη Θέλτα, όπου ο προπονητής του δεν τον υπολόγιζε και έπαιξε μόνο επτά αγώνες χωρίς να δείξει τις δυνατότητές του στην επίθεση».

Πολλά ήταν και τα σχόλια στα social media για τον Ορμπελίν Πινέδα:

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X