Η συμβουλή του Κλοπ στον Τεν Χαγκ: «Δεν χρειάζεται να διαβάζεις τι γράφουν»

Η συμβουλή του Κλοπ στον Τεν Χαγκ: «Δεν χρειάζεται να διαβάζεις τι γράφουν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ θα αναμετρηθούν το βράδυ της Δευτέρας για την Πρέμιερ Λιγκ, με τον Ολλανδό τεχνικό να δέχεται έντονη κριτική μετά τις άσχημες εμφανίσεις και τα στραβοπατήματα της ομάδας του στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Γερμανός προπονητής θέλησε να συμβουλεύσει τον συνάδελφό του λέγοντας ότι θα ήταν καλύτερο να μην ακούει και να μην διαβάζει όσα λέγονται και γράφονται.

«Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι μια θάλασσα γεμάτη καρχαρίες. Όταν έφτασα στη Λίβερπουλ πριν από επτά χρόνια, δεν νομίζω ότι είπε κάποιος: “Θεέ μου, δες τι έκανε”.

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν διάβασα τίποτα και αυτό μου το κάνει πιο εύκολο, γιατί δεν σε νοιάζει τι λένε οι άνθρωποι. Δεν χρειάζεται να διαβάζεις τι γράφουν. Δεν χρειάζεται να ταράζεσαι από αυτό. Εστίασε στη δουλειά και κάνε μικρά βήματα.

Ισχύει το ίδιο για κάθε σύλλογο. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι διαφορετικό για τις μεγαλύτερες ομάδες. Σίγουρα, αν χάσεις, τότε τα πέντε πρώτα άρθρα σε εφημερίδες αφορούν αυτό.

Αλλά αν είσαι αρκετά δυνατός για να μην το διαβάσεις, τότε μπορείς να έχεις μια καλή ζωή και απλώς να δουλέψεις και να εστιάσεις στα σημαντικά πράγματα. Αυτό λοιπόν κάνω για επτά χρόνια και αυτό με βοηθάει. Αυτή είναι η μόνη συμβουλή που θα μπορούσα να δώσω» ήταν τα λόγια του Κλοπ.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X