Αποφάσισε να παραμείνει στην Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο (ΦΩΤΟ)

Αποφάσισε να παραμείνει στην Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε τελικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Πορτογάλος δημοσιογράφος Πέδρο Αλμέιδα.

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να παραμείνει τελικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μπορεί ο Πορτογάλος σούπερ σταρ των «κόκκινων διαβόλων» να βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδα, η οποία θα αγωνιζόταν στο φετινό Champions League, ωστόσο τελικά ο ίδιος αποφάσισε να μην φύγει από την ομάδα του Μάνστεστερ.

Σύμφωνα με τον Πορτογάλο δημοσιογράφο Πέδρο Αλμέιδα, σημαντικό ρόλο στην απόφαση παραμονής του CR7 στο «Όλντ Τράφορντ» έπαιξε η μεταγραφή του Κασεμίρο από την Ρεάλ. Η απόφαση αυτή του Πορτογάλου σούπερ σταρ επηρεάστηκε και από το γεγονός, ότι ο ίδιος δυσκολευόταν να βρει ομάδα της αρεσκείας του, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι πρόσφατα ο Ολλανδός προπονητής της Γιουνάιτεντ Έρικ Τεν Χαγκ παραδέχτηκε πως ο Ρονάλντο συμπεριλαμβάνεται κανονικά στα σχέδια του για την ομάδα.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X