«Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Μοντέρο - Σε διαπραγματεύσεις με Μπεσίκτας»

«Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Μοντέρο - Σε διαπραγματεύσεις με Μπεσίκτας»

Για συμφωνία της ΑΕΚ με τον Φρανθίσκο Μοντέρο κάνουν λόγο οι Τούρκοι!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Φρανθίσκο Μοντέρο από την Μπεσίκτας!

Οπως αναφέρουν οι γείτονες και ιστοσελίδες που ασχολούνται ειδικά με θέματα Μπεσίκτας, η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ένωση και την τουρκική ομάδα.

Συγκεκριμένα υποστηρίζουν ότι ΑΕΚ και Μοντέρο έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία και ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

Θυμίζουμε πως ο Μοντέρο δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025 στην τουρκική ομάδα, η οποία τον απέκτησε πέρυσι με κανονική μεταγραφή από την Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας ικανοποιήσει ήδη ως δανεικός για έναν χρόνο στον τουρκικό σύλλογο. Με την Μπεσίκτας συνολικά την τελευταία διετία σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 43 συμμετοχές, έχοντας σκοράρει και δύο τέρματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μοντέρο, που αναδείχθηκε μέσα από τις ακαδημίες της Ατλέτικο, έχει πραγματοποιήσει και 14 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα των «Ροχιμπλάνκος» κάνοντας το ντεμπούτο του υπό τις οδηγίες του Ντιέγο Σιμεόνε τη σεζόν 2018-2019. Μάλιστα ο 23χρονος Ισπανός στόπερ είναι ευγνώμων για τον Αργεντινό τεχνικό, ο οποίος τον γνωρίζει καλά καθώς ήταν αυτός που τον πίστεψε και τον έριξε στα βαθιά.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X