De Telegraaf κατά Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Είναι ο νούμερο ένα στο copy-paste»

De Telegraaf κατά Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Είναι ο νούμερο ένα στο copy-paste»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δριμεία επίθεση στον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο εξαπολύει η ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf».

Η εφημερίδα τον κατηγορεί ότι κλέβει ειδήσεις.  Στο τελευταίο podcast του Μέσου, ο Φαν Ντερ Κράαν (επικεφαλής αθλητικού τμήματος), ανέφερε: «Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αυτός είναι ένα είδος μεταγραφικού γκουρού, αλλά είναι ο νούμερο ένα από τους ιστότοπους copy-paste»!

Στη συνέχεια έγινε πιο συγκεκριμένος, τονίζοντας ότι παίρνει ειδήσεις από τον δημοσιογράφο της «Telegraaf» και ρεπόρτερ του Άγιαξ, Μάικ Φέργουεϊ. «Μια μέρα σαν σήμερα (σ.σ. Παρασκευή). Μπορείτε ήδη να το δείτε: δύο λεπτά μετά τον Μάικ, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έρχεται με “πολύ αποκλειστικά νέα” για τον Άντονι, ο οποίος δεν συμμετείχε στην προπόνηση στον Άγιαξ. Τότε ολόκληρη η Ευρώπη σκέφτεται: ουάου, είναι στην κορυφή. Αλλά απλώς κλέβει όλες τις ειδήσεις από κάθε δημοσιογράφο από κάθε χώρα. Κλέβει επίσης τις ειδήσεις από τον Μάικ Φέργουεϊ. Αλλά δεν πειράζει, επιτρέπεται», προσθέτει ο Φαν ντερ Κράαν. «Μόνο αυτού του είδους οι άντρες συμπεριφέρονται σαν να έχουν τις επαφές και το δίκτυο παντού, αλλά τελικά: copy-paste».

«Αυτή είναι η χώρα των εφημερίδων του κόσμου, την οποία κοιτάζουν όλοι, όπου είναι όλα τα λεφτά, όπου γίνονται οι μεγαλύτερες μεταγραφές. Αν είσαι ο οπαδός του συλλόγου που βρίσκεται περισσότερο στο επίκεντρο, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τότε έχεις επίσης περισσότερους ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», ανέφερε επίσης ο Φαν ντερ Κράαν.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X