Που ποντάρει η ΑΕΚ για να πάρει το πρωτάθλημα

Που ποντάρει η ΑΕΚ για να πάρει το πρωτάθλημα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ξεκινά το βράδυ του Σαββάτου στη Λαμία (21.30) την προσπάθεια ολικής επαναφοράς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την ΑΕΚ της σεζόν 2022-23 τα πράγματα είναι απολύτως ξεκάθαρα. Η επιστροφή στο δικό της γήπεδο, στο «σπίτι» της, μετά από 19 ολόκληρα χρόνια, αλλά και η επιτακτική ανάγκη να «ξορκιστούν» οι τέσσερις αποτυχημένες σεζόν που κουβαλά, βάζουν τον πήχη μόνο στην… κορυφή.

Ο Ματίας Αλμέιδα που πλέον κάθεται στον πάγκο ήδη εμπνέει. Ενώ μέχρι τώρα από την μεταγραφική αγορά, η ΑΕΚ έχει κάνει μόνο κινήσεις αναβάθμισης του ρόστερ. Το παζλ βεβαίως της νέας ΑΕΚ, ακόμα δεν έχει συμπληρωθεί. Ωστόσο η φετινή ομάδα έτσι κι αλλιώς είναι σχεδόν «καταδικασμένη» και σίγουρα υποχρεωμένη να πετύχει.

Άλλωστε η «Ένωση» ξεκινά την φετινή σεζόν με περισσότερα από 25χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας στην Opap Arena. Και αυτό από μόνο του θέτει το ύψος του πήχη των απαιτήσεων του κόσμου της ΑΕΚ.

Τα συν και τα πλην του μεταγραφικού σχεδιασμού

Η ΑΕΚ μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα, χωρίς να έχει ακόμα ολοκληρώσει τις μεταγραφικές της κινήσεις. Ούτε καν όλες τις μεταγραφικές εκκρεμότητες από τον αρχικό σχεδιασμό που έχει γίνει.

Θα παραμείνει σίγουρα στην αγορά, καθώς ψάχνει για έναν ακραίο επιθετικό που να μπορεί να καλύψει επί της ουσίας και ολόκληρη την πλευρά στο 3-4-3. Ενώ θέλει και έναν σέντερ φορ που θα μπει στην τριάδα με Αραούχο και Λιβάι Γκαρσία. Αυτές είναι κινήσεις που δεδομένα εκκρεμούν, ενώ είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει και σε επιπλέον προσθήκες.

Σίγουρα αυτό που πήγε καλά μέχρι τώρα στα «ψώνια» της ΑΕΚ, είναι το γεγονός πως έχει αποκτήσει αυτούς που ήθελε να πάρει. Με τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα που ζήτησε ο προπονητής. Δεν έκανε εκπτώσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Κώστας Τσίλης: ΑΕΚ: Εντελώς διαφορετικό καλοκαίρι από το περυσινό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X