ΑΕΚ: Ο Μιτάι στις κορυφαίες πωλήσεις της ιστορία της!

ΑΕΚ: Ο Μιτάι στις κορυφαίες πωλήσεις της ιστορία της!
Photo Credits: INTIME

Ο Μάριο Μιτάι αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Λοκομοτίβ Μόσχας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάριο Μιτάι μετά το άλμα του στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ την προπέρσινη σεζόν, πριν καν ενηλικιωθεί, αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ των κιτρινόμαυρων.

Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο πριν από ακριβώς ένα χρόνο η Ένωση είχε φροντίσει να τον «δέσει» με νέο πενταετές συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2026. Στην ΑΕΚ όχι μόνο έβλεπαν στο πρόσωπό του έναν παίκτη με μπόλικο ταλέντο και τεράστιο μέλλον, αλλά και μια πιθανότητα να βάλουν στα ταμεία του συλλόγου αρκετά εκατομμύρια ευρώ από πώλησή του.

Η ΑΕΚ στον τομέα των πωλήσεων ήθελε να μπει δυναμικά καθώς τα τελευταία χρόνια με εξαίρεση το deal του Βασίλη Μπάρκα στη Σέλτικ και εκείνο του Όγκνιεν Βράνιες στην Άντερλεχτ, δεν είχε πραγματοποιήσει άλλη πώληση σε αυτά τα «κυβικά». Και η επικείμενη συμφωνία με τη Λοκομοτίβ Μόσχας για την παραχώρηση του Μιτάι έναντι 3 εκατ. ευρώ δείχνει πως οι κιτρινόμαυροι θέλουν να κινηθούν πιο ζωηρά προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Μιτάι μπήκε κατευθείαν πρόπερσι στα βαθιά της πρώτης ομάδας από την Κ17 με όλους στα Σπάτα να έχουν να λένε για τις μεγάλες δυνατότητες εξέλιξής του. Πέρυσι ο 19χρονος Αλβανός αριστερός μπακ δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς την πρώτη ομάδα, αγωνιζόμενος με την ΑΕΚ Β’ στη Super League 2. Η απόφαση για το τι θα συνέβαινε τη φετινή σεζόν με τον Μιτάι θα ήταν καθοριστική και τελικά το γερό μπάσιμο της Λοκομοτίβ Μόσχας και το ποσό των 3 εκατ. ευρώ που έριξε στο τραπέζι η ρωσική ομάδα θα κάνει τον Μιτάι την 4η ακριβότερη πώληση στην ιστορία της Ένωσης.

Στην ΑΕΚ δεν ήθελαν να κλείσουν τον δρόμο που ανοιγόταν στην καριέρα του Μιτάι με την προοπτική της Λοκομοτίβ και σε συνδυασμό με τη δυνατή πώληση που αναμένεται να ολοκληρωθεί πλέον άναψαν το πράσινο φως. Έτσι ο Μιτάι μπαίνει στην 4η θέση του top 5 των πιο ακριβών πωλήσεων του κλαμπ πίσω από τους Βασίλη Μπάρκα, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Όγκνιεν Βράνιες, πιάνοντας τον Σωτήρη Κυργιάκο.

Πηγή: gazzetta.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X