Κρόος και Μόντριτς είπαν «αντίο» στον Κασεμίρο με επιστολές: «Γράψαμε ιστορία φίλε»

Κρόος και Μόντριτς είπαν «αντίο» στον Κασεμίρο με επιστολές: «Γράψαμε ιστορία φίλε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα συνεχίσει την καριέρα του πλέον ο Κασεμίρο, έπειτα από οκτώ χρόνια παρουσίας του στην Ρεάλ.

Τόνι Κρόος και Λούκα Μόντριτς, με επιστολές τους, οι οποίες δημοσιεύτηκαν στην ισπανική εφημερίδα «Marca» λένε «αντίο» στον Βραζιλιάνο συμπαίκτη τους. Ο Γερμανός άσος της «Βασίλισσας» αναφέρει στην δική του τα εξής: «Μαζί σου, αγαπητέ μου “Κάζε”, ήταν αδύνατο να μην ιδρώσεις… δεν υπήρχε περίπτωση. Γιατί δεν μας άφηνες να χαλαρώσουμε ούτε στο χαμάμ. Το να μένεις εκεί ήταν άλλο ένα μαρτύριο: είπες σε κάποιον να πάει και σχεδόν είχες έτοιμα ποδήλατα γυμναστικής και βάρη. Μια ειδοποίηση για να γνωρίζουν οι νέοι σου συμπαίκτες. Γιατί με σένα ακόμα και το χαμάμ ήταν γυμναστήριο και η μόνη περίπτωση για να επιτρέψεις σε κάποιον να ξαπλώσει ήταν μόνο αν είναι ώρα να κάνει κοιλιακούς. Θα μου λείψεις. Ως υποδειγματικός επαγγελματίας. Σαν κορυφαίος παίκτης. Ως μαχητής που με έσωσε από αρκετούς… Μα, πάνω από όλα, ως καλός άνθρωπος. Γράψαμε ιστορία, φίλε! Τι θρυλική σκηνή… Τώρα οι αθλητικοί μας δρόμοι χωρίζουν, αλλά η φιλία μας παραμένει. Σε διαβεβαιώ. Σου εύχομαι τα καλύτερα, τα λέμε σύντομα. Καλή τύχη. Ο Τόνι σου».

Από την πλευρά του ο Κροάτης άσος των «μερένγκες» έγραψε στην δική του τα εξής ακόλουθα: «Αγαπητέ “Κάζε”, ακόμα θυμάμαι το ντεμπούτο σου με τον σύλλογό μας… Πόσο νευρικός ήσουν! Σου ζήτησα να είσαι ήρεμος και τώρα το σκέφτομαι. Τι έχεις πετύχει! Ήταν επίσης, η πρώτη μου σεζόν και κανείς μας δεν μπορούσε να φανταστεί τι μας επιφύλασσε το ποδόσφαιρο. Έχεις γίνει πραγματικός ηγέτης. Ήσουν τόσο για τους συμπαίκτες σου, όσο και για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα το θυμόμαστε πάντα. Έχουμε κερδίσει πολλά μαζί, αλλά κρατάω τις στιγμές που κανείς δεν βλέπει. Με την καθημερινή δουλειά στο Valdebebas. Και ειδικά με τα αστεία, γιατί πάντα είχες καλή διάθεση, ακόμα και σε στιγμές έντασης ή όταν υπήρχαν αποτυχίες. Αυτά τα γέλια μαζί σου με ηρεμούσαν. Ήσουν ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο. Θα μου λείψεις, αλλά σου εύχομαι τα καλύτερα. Είναι αυτό που αξίζει ένας επαγγελματίας και ένας άνθρωπος σαν εσένα. Ευχαριστώ για όλα και καλή επιτυχία φίλε!».

 

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X