Γλίτωσε το «κάζο» αλλά όχι την… γκέλα η Σεβίλλη!

Γλίτωσε το «κάζο» αλλά όχι την… γκέλα η Σεβίλλη!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έπειτα από ένα πολύ επεισοδιακό παιχνίδι, η Σεβίλλη έμεινε στο 1-1 με τη Βαγιαδολίδ, αγνοώντας τη νίκη και στη 2η αγωνιστική της φετινής La Liga.

Μάλιστα, την τελευταία φορά που η ομάδα της Ανδαλουσίας ξεκίνησε χωρίς τρίποντο το πρωτάθλημα, στα δύο πρώτα ματς, ήταν το 2015!

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ, καθώς όλο το… παιχνίδι έγινε στο δεύτερο. Όσο κυλούσε ο χρόνος, οι φιλοξενούμενοι γίνονταν ολοένα και πιο επικίνδυνοι και στο 80’ το επιβεβαίωσαν αυτό. Σε εκείνο το χρονικό σημείο άνοιξαν τον σκορ με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Ανουάρ, ο οποίος αναδείχθηκε και MVP του αγώνα.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι βρήκαν γρήγορα ξανά τα… πατήματά τους και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 86′ με τον Ρεκίκ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία στην αντίπαλη άμυνα. Προς το τέλος του ματς τα… αίματα άναψαν ακόμη περισσότερο, με αποτέλεσμα να αποβληθούν δύο παίκτες, ένας από κάθε ομάδα.

Παράλληλα, εκτός από τη Σεβίλλη, αυτός ήταν και ο πρώτος βαθμός για τη Βαγιαδολίδ στο φετινό πρωτάθλημα, αφού στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί 3-0 στην έδρα της από τη Βιγιαρεάλ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X