ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα έχει στο μυαλό του την 11άδα για Λαμία και δύο ερωτηματικά

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα έχει στο μυαλό του την 11άδα για Λαμία και δύο ερωτηματικά
Photo Credits: INTIME

Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ αύριο στην Λαμία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αύριο το βράδυ (21:30) μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα με το εκτός έδρας παιχνίδι στη Λαμία, στο ντερμπούτο του Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της Ένωσης.

Ο Αργεντίνος κόουτς είναι έτοιμος για να ξεκινήσει νικηφόρα την καριέρα του στην Ένωση, έχοντας ως απόντες τον Γκατσίνοβιτς που δεν είναι έτοιμος και τον Μουκουντί που δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη αφού μόλις σήμερα προπονήθηκε για πρώτη φορά στα Σπάτα.

Ο Ματίας Αλμέιδα για τον αγώνα στη Λαμία θα «πατήσει» στο 3-5-2 της προετοιμασίας, με τον Ντομαγκόι Βίντα να δείχνει ότι κερδίζει στα… σημεία τον Γεράσιμο Μήτογλου για τον αγώνα. Και αυτό διότι ο 33χρονος Κροάτης δεν είναι απόλυτα έτοιμος, αλλά ο Αλμέιδα θέλει να του δώσει την ευκαιρία να πάρει ρυθμό από επίσημο παιχνίδι. Κεντρικός στην τριάδα των στόπερ, μπροστά από τον Στάνκοβιτς, θα είναι ο επίσης έμπειρος Γιώργος Τζαβέλλας στα 34 του και αριστερά ο 32χρονος Εχσάν Χατζισαφί. Μία πολύ έμπειρη τριάδα που ξεκίνησε με αυτόν τον σχηματισμό και στο τελευταίο φιλικό με την Προοδευτική. Στα άκρα του 3-5-2 θα είναι οι Νορντίν Άμραμπατ (δεξιά) και Στίβεν Τσούμπερ (αριστερά), με Νταμιάν Σιμάνσκι – Γενς Γιόνσον – Ορμπελίν Πινέδα στην τριάδα του άξονα. Στην επίθεση ο Πέτρος Μάνταλος δοκιμάστηκε κοντά στον Σέρχιο Αραούχο και είναι γκραν φαβορί.

Ο Λιβάι Γκαρσία έχει κάποιες πιθανότητες να είναι κοντά στον Αραούχο, όπως και ο Μήτογλου για την θέση του δεξιού στόπερ. Όμως σύμφωνα με όσα δούλεψε μέχρι και σήμερα ο Αλμέιδα στα Σπάτα, είναι ισχυρά αουτσάιντερ.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X