ΑΕΚ: Αμφιβολίες (και) για το μέλλον του Μοχαμάντι!

ΑΕΚ: Αμφιβολίες (και) για το μέλλον του Μοχαμάντι!
Photo Credits: INTIME

Σύντομα είναι εξαιρετικά πιθανό να τεθεί και θέμα για το μέλλον του Μοχαμάντι στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πήρε κάποιον καιρό, έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια να αλλάξει το στάτους, αλλά ήταν νομοτελειακό, πως ο Κλεμάν Μισελέν δεν είχε μέλλον στην ΑΕΚ. Ο Γάλλος ήταν πνευματικά εκτός Ενωσης από πολύ νωρίς και δεν άλλαξε η κατάσταση ούτε με τον Αλμέιδα και την ύστατη προσπάθεια που κατέβαλε για τον βάλει στο πνεύμα της ομάδας. Ο Μισελέν δεν έκανε καλή προετοιμασία και αποχώρησε, αλλά δεν είναι και ο μόνος, καθώς πλείστα ερωτηματικά συνοδεύουν και το μέλλον του Μοχαμάντι.

Ο Ιρανός δεν βρίσκεται βέβαια στην κατάσταση παραίτησης που έδειχνε ο Μισελέν. Ωστόσο, παρά το γεγονός πως έδειξε μεγάλη διάθεση κατά την προετοιμασία για να πείσει τον Αλμέιδα, δεν έκανε καλά παιχνίδια στα φιλικά όσα έπαιξε και δε μπόρεσε να βγει μπροστά στα πλάνα του προπονητή. Ούτε ως αριστερός μπακ χαφ, ούτε καν ως στόπερ (όπως ο Χατζισαφί), ο Μοχαμάντι μπόρεσε να άρει τις αμφιβολίες που υπάρχουν για το μέλλον του.

Θα πρέπει να συνυπολογίσουμε στην περίπτωση του Μοχαμάντι, πως καταλαμβάνει και θέση μη κοινοτικού. Η ΑΕΚ έχει ήδη υπερκαλύψει τις θέσεις με τους Πινέδα, Αραούχο, Γκαρσία, Χατζισαφί, Μοχαμάντι και Ανσαριφάρντ. Συν τοις άλλοις, είναι ζήτημα σημαντικό πως δύο εκ των μη κοινοτικών, καλύπτουν την ίδια θέση αγωνιστικά στα αριστερά της άμυνας και αυτό είναι ζήτημα εξ αρχής. Οπότε εδώ είναι εύλογο να μπαίνουν ερωτήματα για το πως θα πάει το πράγμα.

Τα δύο πρόσωπα του Μοχαμάντι

Ο Μοχαμάντι είχε αποκτηθεί από την ΑΕΚ το περασμένο Σεπτέμβριο, στην αγορά των ελεύθερων. Ηταν μια περίεργη ιστορία, καθώς ο Μοχαμαντί ήταν στόχος της Ενωσης στο ξεκίνημα των μεταγραφών και είχε υπάρξει μάλιστα συμφωνία με τη Γάνδη, ενώ είχε κάνει πρόταση 700.000 ετησίως στον παίκτη.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X