Αποφασισμένος ο Μουκουντί: «Θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα και να παίξω στο Champions League»

Αποφασισμένος ο Μουκουντί: «Θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα και να παίξω στο Champions League»
Photo Credits: INTIME

Οι πρώτες δηλώσεις του Αρόλντ Μουκουντί ως παίκτης της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Αρόλντ Μουκουντί.

Ο Καμερουνέζος διεθνής στόπερ ολοκλήρωσε τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα μας.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε για πρώτη φορά την OPAP ARENA, με την οποία ενθουσιάστηκε, τονίζοντας ότι το αίσθημα που του δημιούργησε ήταν σαν να βρίσκεται σπίτι του…

Στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του AEK TV επεσήμανε αναλυτικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε ένα σπουδαίο κλαμπ, ένα μεγάλο κλαμπ και ανυπομονώ να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι.

Ανυπομονώ να παίξω εδώ [στο νέο γήπεδο]. Είναι ένα πολύ πολύ όμορφο στάδιο. Ο οποιοσδήποτε νιώθει πολύ όμορφα εδώ και εγώ αισθάνομαι ήδη σαν στο σπίτι μου.

Είναι μια σπουδαία στιγμή για την καριέρα μου, είμαι πολύ χαρούμενος που εντάχθηκα σε αυτή την ομάδα. Ξέρω την ιστορία του κλαμπ. Όλοι γνωρίζουν αυτή την ομάδα. Οι φίλοι μου όταν διάβασαν την πληροφορία με πήραν τηλέφωνο. Και είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα.

Θέλω να κερδίσω παιχνίδια, πολλά παιχνίδια… Να κατακτήσω το πρωτάθλημα και να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Όσον αφορά στο μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στους οπαδούς της ΑΕΚ, τόνισε: «Δεν βλέπω την ώρα να σας συναντήσω σε αυτό το στάδιο»!

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X