Διευθυντής Ένωσης Δανών παικτών: «Η μεταχείριση που αντιμετωπίζει από την Μαρτσελόνα ο Μπρέθγουειτ είναι παράλογη»

Διευθυντής Ένωσης Δανών παικτών: «Η μεταχείριση που αντιμετωπίζει από την Μαρτσελόνα ο Μπρέθγουειτ είναι παράλογη»

Την Μπαρτσελόνα για την πίεση που αυτή ασκεί στον Μάρτιν Μπρέθγουειτ κατήγγειλε ο διευθυντής της Ένωσης Δανών παικτών Μίκαελ Σελ Χένσεν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τεταμένη είναι η κατάσταση, ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Μάρτιν Μπρέθγουειτ, με τους οπαδούς των «μπλαουγκράνα» να στρέφονται εναντίον του παίκτη επειδή αυτός αρνείται να φύγει από τον σύλλογο, χωρίς να πάρει αποζημίωση.

Ο διευθυντής της Ένωσης Ποδοσφαιριστών Δανίας Μίκαελ Σελ Χένσεν μιλώντας στον Τύπο της Δανίας αναφέρθηκε στην μεταχείριση, την οποία υφίσταται ο παίκτης από τους Καταλανούς.

«Η μεταχείριση που αντιμετωπίζει ο Μπρέιθγουέιτ είναι εντελώς παράλογη. Κάτι που πιθανότατα βρίσκεται κάπου μεταξύ εκφοβισμού και παρενόχλησης. Είναι ντροπή το πώς η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να τον βγάλει από το συμβόλαιό του, από τη δουλειά του. Ένας παίκτης που τον έσωσε όταν ήταν υπό πίεση. Πού είναι η ευπρέπεια;» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο ίδιος.

Στην συνέχεια των λεγομένων του έσπευσε να προσθέσει τα εξής: «Ένα συμβόλαιο είναι συμβόλαιο και η Μπαρτσελόνα και ο Μπρέιθγουέιτ έχουν δεσμευτεί για άλλα δύο χρόνια. Ο Μάρτιν πρέπει να συνεχίσει να εκπληρώνει το μέρος της συμφωνίας που του αναλογεί. Το ίδιο και η Μπαρτσελόνα. Και επιπλέον, εναπόκειται σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο να αντιμετωπίζουν τους παίκτες τους με μεγαλύτερο σεβασμό».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X