Στον ημιτελικό σήμερα η Εθνική Παίδων - «Μάχη» με τη Λιθουανία με φόντο το μετάλλιο

Στον ημιτελικό σήμερα η Εθνική Παίδων - «Μάχη» με τη Λιθουανία με φόντο το μετάλλιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πιο μεγάλη ώρα είναι… τώρα για την Εθνική Παίδων. Η «γαλανόλευκη» έχει καταφέρει να… τρελάνει κόσμο στο φετινό τουρνουά, καταφέρνοντας να φτάσει αήττητη στα ημιτελικά και με σημείο αναφοράς την άμυνά της, που αποτελεί τη δύναμή της σε σταθερή βάση.

Αυτό θα επιδιώξουν σε ακόμα ένα παιχνίδι οι παίκτες του Βαγγέλη Ζιάγκου. Μόνο που αυτό μοιάζει να είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι από κάθε άλλο στη διοργάνωση. Διότι απέναντί τους θα βρουν την Λιθουανία, που όπως και η «γαλανόλευκη« έφτασε αήττητη στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Το κλίμα εντός των τειχών είναι εξαιρετικό και αποτελεί το όπλο της Εθνικής ενόψει του μεγάλου αγώνα. Τα παιχνίδια των νοκ άουτ με Λετονία και Ισραήλ έδωσαν μια κατεύθυνση για το τι μπορεί να περιμένει η Εθνική στον ημιτελικό με την Λιθουανία. Αυτό γιατί στο «γαλανόλευκο» στρατόπεδο τόνιζαν πως η Lietuva έχει παρόμοια στοιχεία με Λετονία και Ισραήλ εντός παρκέ.

Σε καμία περίπτωση το έργο της Εθνικής δεν θα είναι εύκολο, κάτι που το ξέρουν άπαντες εντός των τειχών. Όμως η ψυχολογία βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα και η επιθυμία για επιτυχία είναι τεράστια.

Ο κόουτς Ζιάγκος θα έχει στη διάθεσή του τον Βενιαμίν Αμπόσι κανονικά, για ακόμα ένα παιχνίδι, με τον εκρηκτικό φόργουορντ να κάνει κατάθεση ψυχής στον προημιτελικό με το Ισραήλ και να παίζει με τραυματισμό. Στο μεγάλο παιχνίδι με την Λιθουανία αναμένεται να δώσει το παρών και ο Λευτέρης Λιοτόπουλος, που προπονήθηκε την Πέμπτη και παρά το γεγονός ότι δεν είναι στο 100%, λόγω του τραυματισμού στον καρπό, θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί για λίγα λεπτά.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X