Ταξιδεύει στην Αγγλία για να υπογράψει στην Γιουνάιτεντ ο Κασεμίρο!

Οι αποδόσεις της Stoiximan για τον τελικό του Champions League
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Αγγλία αναμένεται να βρίσκεται εντός της ημέρας ο Κασεμίρο, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέθεσε επίσημα την πρότασή της στην Ρεάλ, προσφέροντας στους Μαδριλένου 60 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου χαφ, ενώ ακόμη 10 εκ. θα δοθούν σε μορφή μπόνους.

Η Ρεάλ είναι σύμφωνη στην μετακίνηση του Κασεμίρο με αυτό το ποσό και το πρωί της Παρασκευής θα ανάψει το «πράσινο φως» για να ταξιδέψει ο 30χρονος μέσος στο Μάντσεστερ προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στην Γιουνάιτεντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Κασεμίρο για συμβόλαιο έως το 2026, ενώ θα υπάρχει και οψιόν επέκτασης για ακόμη έναν χρόνο, με τους ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ να βιάζονται για την ολοκλήρωση της μεταγραφής προκειμένου ο Βραζιλιάνος να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με την Λίβερπουλ την Δευτέρα!

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X