Κατέθεσε πρόταση στη Ρεάλ Μαδρίτης και «χρυσώνει» τον Καζεμίρο η Γιουνάιτεντ

Κατέθεσε πρόταση στη Ρεάλ Μαδρίτης και «χρυσώνει» τον Καζεμίρο η Γιουνάιτεντ

Επίσημη πρόταση στη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Καζεμίρο κατέθεσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Αντριέν Ραμπιό, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση του κέντρου της, με το όνομα του Καζεμίρο να έχει κάνει την εμφάνισή του σε διάφορα δημοσιεύματα τις τελευταίες ώρες!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» φαίνεται πως είναι διατεθειμένοι να κυνηγήσουν με όλες τους τις δυνάμεις τον πολύπειρο Βραζιλιάνο, με δημοσίευμα του «BBC Sport» να αναφέρει πως έχουν ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 70 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτησή του.

Επιπλέον, η Γιουνάιτεντ έχει προσεγγίσει και τον ίδιο τον Καζεμίρο, προσφέροντάς του πενταετές συμβόλαιο με πλουσιοπάροχες απολαβές, σχεδόν διπλάσιες σε σύγκριση με αυτές που αμείβεται στους πρωταθλητές Ισπανίας!

Όπως αναφέρει το αγγλικό Μέσο, η Ρεάλ δεν είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον 30χρονο, ωστόσο δεν πρόκειται να του σταθεί εμπόδιο, σε περίπτωση που εκείνος αποφασίσει να αποδεχθεί την πρόταση της Γιουνάιτεντ και να μετακομίσει στο Μάντσεστερ.

Στη Μαδρίτη από το 2013, ο Καζεμίρο έχει πραγματοποιήσει 222 εμφανίσεις με 24 γκολ για τη «βασίλισσα», κατακτώντας μαζί της, μεταξύ άλλων, τρία πρωταθλήματα και πέντε Champions League!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X