Τεστ για τον Κουτσιαύτη το Λαμία – ΑΕΚ, τεστ για τον Μανούχο ο Ολυμπιακός!

Τεστ για τον Κουτσιαύτη το Λαμία – ΑΕΚ, τεστ για τον Μανούχο ο Ολυμπιακός!

Ο λατρεμένος σας Γκρανκάσας επιστρέφει με την έναρξη της νέας σεζόν και περιμένει με ενδιαφέρον τα σφυρίγματα του Κουτσιαύτη, του Μανούχου και των άλλων παιδιών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μας λείψατε και σας λείψαμε. Καιρό έχουμε να τα πούμε, αλλά βλέπετε, η ΑΕΚ είχε άλλα προβλήματα να λύσει πρώτα και έπειτα να βάλουμε στη σειρά και τα παιδιά της διαιτησίας. Σε πρώτη φάση, τα σπουδαία έγιναν με την αποχώρηση του Κλάτενμπεργκ και ας τον κρατά με νύχια και δόντια ως σύμβουλο άνευ…χαρτοφυλακίου ο Μαρινάκης. Αλλά από τα ματς της 1ης αγωνιστικής κιόλας, θα είναι σημαντικά τεστ για όλους εκείνους που σφύριζαν…φάλτσα την περυσινή σεζόν.

Στο ματς της ΑΕΚ στη Λαμία, ορίστηκε ο γίγας Κουτσιαύτης. Πρόκειται για τον διαιτητή που είχε δώσει στίγμα στο παρελθόν εις βάρος της ΑΕΚ, σε δυο φαινομενικά εύκολα παιχνίδια. Κατά σύμπτωση, ξανά με την Λαμία στην Φθιώτιδα και με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Στον αγώνα της Λαμίας μαζί με τον Κουμπαράκη ανακάλυψαν εσκεμμένο εκτός φάσης χτύπημα του Ινσούα, ο οποίος αποβλήθηκε, ενώ στον αγώνα του ΟΑΚΑ με τον ΟΦΗ με τον Μανούχο στο VAR, είχαν ακυρώσει πεντακάθαρο γκολ του Μάρκο Λιβάγια όσο το σκορ ήταν 1-1. Μετά από αυτές τις δυο αναμετρήσεις η ΑΕΚ είχε ζητήσει την τιμωρία του Κουτσιαύτη.


Δεν είναι μόνο ο Μένιος βέβαια που χτυπά «καμπανάκι». Είναι και ο Γκορτσίλας που θα βρίσκεται στο VAR. Αλησμόνητη είναι η παρουσία του σε παιχνίδι της ΑΕΚ στην Τρίπολη, όταν ο Τάνκοβιτς είχε ανατραπεί καθαρά μέσα στην περιοχή από τον Κάστανο, αλλά ο Γκορτσίλας δεν είχε βοηθήσει τον Παπαδόπουλο που διαιτήτευε για να δει την παράβαση. Θα τον δούμε και αυτόν, τηρούμε στάση αναμονής για όλους.

Τα μάτια θα είναι ορθάνοιχτα και το βράδυ της Κυριακής στο ματς του Ολυμπιακού, όπου διαιτητής θα είναι ο Μανούχος. Πρόκειται για τον ρέφερι που θαρρείς και είχε… χρεωθεί πέρυσι όλα τα ματς του Ολυμπιακού, αναλαμβάνοντας αρκετές φορές να καθαρίσει την…μπουγάδα. Θα τον δούμε και αυτόν. Ολοι οι ορισμοί τεστ είναι. Και για τον Μανούχο, να δούμε αν θα κάνει τα ίδια που έκανε και πέρυσι και μας έκανε να χάσουμε την μπάλα.

Εδώ θα είμαστε. Τους βλέπουμε όλους, τους κρίνουμε όλους.

Ο Γκρανκάσας

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X