Ελλάδα – Πολωνία 101-78: Οι Ντόρσεϊ και Γιάννης την... οδηγούν

Ελλάδα – Πολωνία 101-78: Οι Ντόρσεϊ και Γιάννης την... οδηγούν
Photo Credits: INTIME

Με τους Ντόρσεϊ και Αντετοκούνμπο να κάνουν μαγικά στο παρκέ η Εθνική μας ομάδα επιβλήθηκε 101-78 της Πολωνίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εθνική μπήκε με το… δεξί στο 31ο Τουρνουά «Ακρόπολις» επικρατώντας με… της Πολωνίας στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς από το οποίο πάντως δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (24π., 4ρ., 10 κερδισμένα φάουλ, 2 κλεψίματα και 1 ασίστ σε 22:48΄΄ συμμετοχής) ήταν και πάλι ο κορυφαίος παίκτης της, αλλά η εθνική έδειξε διαφορετικά πρόσωπα, ειδικά στο α΄ μέρος που βρέθηκε από το… ύψος της 1ης περιόδου (+16), στο… βάθος στη 2η (-3), όταν ο Ιτούδης έριξε για πρώτα φορά στα φιλικά προετοιμασίας μαζί στο παρκέ με τον “Greek Freak” τους Νικ Καλάθη και Κώστα Σλούκα.

O Ομοσπονδιακός προπονητής έδωσε χρόνο και στους 14 παίκτες που είχε στην αποστολή θέλοντας να δοκιμάσει σχήματα και να λάβει αποφάσεις για την τελική δωδεκάδα. Αύριο, Πέμπτη (18/8), στις 21:00 η εθνική αντιμετωπίζει τη Γεωργία, στο ΟΑΚΑ, για την 2η ημέρα του 31ου Τουρνουά «Ακρόπολις». Στο β΄ μέρος, η εθνική έδειξε μεγαλύτερη σταθερότητα, απέναντι σε μία Πολωνία που έπιασε… υψηλή απόδοση για τα δεδομένα της. Ο Ιτούδης έδωσε χρόνο και στα νέα παιδιά στο τέλος που κράτησαν μια αξιοπρεπή διαφορά. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έκανε μεγάλη εμφάνιση με 19 πόντους (4/9 τρίποντα), με 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου πρόσθεσε 12 πόντους και 11 ο Κώστας Αντετοκούνμπο με 4 κλεψίματα. Εκτός έμεινε ο Γιώργος Παπαγιάννης (συνεχίζει θεραπευτική αγωγή) και ο Λευτέρης Μποχωρίδης για την εθνική.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X