Ντυπρά για Μουκουντί: «Η ΑΕΚ έκανε σπουδαία μεταγραφή, θα κερδίσουν και οι δύο»

Ντυπρά για Μουκουντί: «Η ΑΕΚ έκανε σπουδαία μεταγραφή, θα κερδίσουν και οι δύο»
Photo Credits: INTIME

Έσταξε... μέλι για τον Μουκουντί, ο πρώην προπονητής της Σεντ Ετιέν, Πασκάλ Ντυπρά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι μία… ανάσα από την απόκτηση του Αρόλντ Μουκουντί, με τον Πασκάλ Ντυπρά να στάζει… μέλι γι’ αυτόν.

Ο πρώην προπονητή των «στεφανουά» μίλησε για τον Αφρικανό αμυντικό που αναμένεται να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα».

Αρχικά, τόνισε τα εξής:

«Θα πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφή για την ΑΕΚ».

Έπιετα, συμπλήρωσε: «Ο Αρόλντ είναι παίκτης με παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο και έχει φιλοδοξίες να παίξει σε τοπ level, είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσει την ελληνική ομάδα, αλλά και τον εαυτό του. Το είχα δηλώσει και τότε. Είχε επιστρέψει από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και είχε κάποια προβλήματα, μόλις όμως βρήκε ξανά τον εαυτό του ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας».

Όσο για τα χαρακτηριστικά του παίκτη, ο Ντυπρά επισήμανε πως μπορεί να παίξει τόσο σε τριάδα όσο και σε τετράδα στην άμυνα.

Αναλυτικά: «Ο Αρόλντ μπορεί να προσαρμοστεί τόσο σε τριάδα όσο και σε κλασική τετράδα στην άμυνα, είχαμε παίξει και πέρσι σε αρκετά παιχνίδια με τρεις στόπερ», επισήμανε και πρόσθεσε: «Είναι δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, αλλά και στο phsyical game. Είναι καλός με την μπάλα στα πόδια για να ξεκινάει η ομάδα επίθεση από την άμυνα, ενώ είναι αρκετά αποτελεσματικός στο «ένας εναντίον ενός». Έχει προσόντα για να κάνει σπουδαία καριέρα».

Καταλήγοντας, ο Ντυπρά επισήμανε: «Θέλω να του ευχηθώ καλή τύχη και μία αποδοτική σεζόν τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του».

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X