Γιουνάιτεντ σε απόγνωση: Θέλει Πούλισικ από Τσέλσι, κυνηγά το θαύμα με Καζεμίρο

Γιουνάιτεντ σε απόγνωση: Θέλει Πούλισικ από Τσέλσι, κυνηγά το θαύμα με Καζεμίρο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ναυάγιο με Φρένκι ντε Γιονγκ, ναυάγιο με Αντριάν Ραμπιό κι έτσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λίγες μέρες πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου αναγκάζεται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα της για ενίσχυση και όπως φαίνεται οδεύουμε σε δύο εβδομάδες τρέλας.

Αρχικά, όπως αποκάλυψε το «Athletic» στη λίστα της Γιουνάιτεντ είναι ο εξτρέμ της Τσέλσι, Κρίστιαν Πούλισικ, που δεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πλάνα της Τσέλσι. Για τον παίκτη ενδιαφέρονται, Νιούκαστλ, Γιουβέντους και Νιούκαστλ, ενώ ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει ώστε να βρει ρυθμό εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα, οι εμπλεκόμενες πλευρές προωθούν περισσότερο το σενάριο του δανεισμού για την επόμενη σεζόν και μάλιστα ο Αμερικανός δείχνει σαφή προτίμηση προς τους «κόκκινους διαβόλους».

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά στην ανάγκη ενίσχυσης της μεσαίας γραμμής, το όνομα που αποτελεί διακαή πόθο για τον αγγλικό σύλλογο είναι ο Καζεμίρο που όμως όπως γίνεται αντιληπτό, η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς ο Κάρλο Αντσελότι τον υπολογίζει κανονικά θεωρώντας τον απαραίτητο στα πλάνα του και παράλληλα και ο ίδιος ο παίκτης δεν «καίγεται» να φύγει από τη Μαδρίτη, χωρίς όμως να παρουσιάζει την αδιαλλαξία που είχε ο ντε Γιονγκ.

Τέλος, μετά την τραγική εμφάνιση του Ντε Χέα, έχει παρθεί η απόφαση να αποκτηθεί τερματοφύλακας για τον ανταγωνισμό του Ισπανού γκολκίπερ. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το όνομα που είναι πρώτο στη λίστα είναι αυτό του Γιαν Ζόμερ. Ο 33χρονος Ελβετός έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο με την Γκλάντμπαχ, η οποία θέλει να το ανανεώσει, αλλά είναι άγνωστο ακόμα αν όντως η Γιουνάιτεντ θα μπει ρεαλιστικά στη μάχη για την απόκτησή του, αφού έχουν προτεραιότητα άλλες θέσεις.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X