ΑΕΚ: Ο Μουκουντί θα είναι στο Μουντιάλ του Κατάρ τον χειμώνα - Αντίπαλος του Τσούμπερ!

ΑΕΚ: Ο Μουκουντί θα είναι στο Μουντιάλ του Κατάρ τον χειμώνα - Αντίπαλος του Τσούμπερ!
Photo Credits: INTIME

Ο Αρόλντ Μουκουντί είναι διεθνής με το Καμερούν και αναμένεται να είναι στο Μουντιάλ του Κατάρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αρόλντ Μουκουντί είναι ο εκλεκτός στόπερ της ΑΕΚ!

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται στην Ελλάδα ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός για τις καθιερωμένες εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί από τον Δικέφαλο, αν όλα κυλήσουν ομαλά.

Αξίζει να αναφερθεί πως πρόκειται για διεθνή Καμερουνέζο στόπερ ο οποίος είναι κανονικό μέλος της Εθνικής του ομάδας και συμμετείχε κανονικά τόσο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής -όπου κατέκτησαν την τρίτη θέση με τον ίδιο να αγωνίζεται σε ολόκληρο τον μικρό τελικό- ενώ ήταν και στην αποστολή για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Στο Κατάρ θα ταξιδέψει κανονικά εκτός απροόπτου και μάλιστα εκεί θα αντιμετωπίσει την Ελβετία του Στίβεν Τσούμπερ η οποία είναι στον ίδιο όμιλο με το Καμερούν. Στον ίδιο όμιλο είναι η Σερβία και η Βραζιλία.

Φυσικά, ο Μουκουντί θα απουσιάσει για πάνω από ένα μήνα εκείνο το διάστημα, αν επιλεχθεί από τον Ομοσπονδιακό του προπονητή.

Στα 24 του χρόνια, ο ύψους 1,91μ. κεντρικός αμυντικός έχει ήδη 11 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα του Καμερούν.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X