Η ΑΕΚ κλείνει για στόπερ τον Μουκουντί!

Η ΑΕΚ κλείνει για στόπερ τον Μουκουντί!
Photo Credits: INTIME

Ο Αρόλντ Μουκουντί είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ για την ενίσχυση στα στόπερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βρήκε τον εκλεκτό της για τα στόπερ. Το όνομα αυτού, Αρόλντ Μουκουντί.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του enwsi.gr, η Ένωση βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για τον απόκτηση του 24χρονου στόπερ Αρόλντ Μουκουντί από τη Σεντ Ετιέν.

Ο διεθνής Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός ύψους 1,91μ. που εκτός απροόπτου θα βρίσκεται κανονικά στο Μουντιάλ του Κατάρ, αναμένεται αργά σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα για τις τελικές επαφές.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι καθιερωμένες εξετάσεις και αν όλα κυλήσουν ομαλά θα φορέσει άμεσα τα κιτρινόμαυρα.

Ποιος είναι ο Αρόλντ Μουκουντί που παίρνει η ΑΕΚ

Ο Αρόλντ Μουκουντί κοστολογείται στα 4 εκατομμύρια ευρώ από την γνωστή πλατφόρμα transfermakt και βρίσκεται στα 24 χρόνια του. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ομάδα της… γειτονιάς του, Σαντιγί και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Κ19 της Χάβρης.

Από το 2010 μέχρι το 2019 με περάσματα από την δεύτερη ομάδα της Χάβρης κατάφερε να γίνει μέλος της πρώτης ομάδας και να πάρει μεταγραφή ως ελεύθερος στην Σεντ Ετιέν η οποία τον έδωσε δανεικό στη Μίντλεσμπρο τον Γενάρη του 2020.

Μετά το τέλος του δανεισμού του επέστρεψε και καθιερώθηκε στην Σεντ Ετιέν καθώς τις δύο τελευταίες σεζόν έχει από 26 συμμετοχές με τους πράσινους.

Συνολικά στην καριέρα του έχει 164 παιχνίδια, ενώ έχει 9 γκολ και 3 ασιστ.

Παρότι αγωνίστηκε με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Γαλλίας σημειώνοντας 18 συμμετοχές, επέλεγε στη συνέχεια την εθνική ανδρών του Καμερούν και έχει ήδη 11 παιχνίδια. Μάλιστα θα είναι κανονικά στο Μουντιάλ του Κατάρ και θα αγωνιστεί κόντρα στην Ελβετία του Στίβεν Τσούμπερ.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X