«Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»: Μπαίνει ο πλαστικός χλοοτάπητας γύρω από τον αγωνιστικό χώρο! (VIDEO)

«Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»: Μπαίνει ο πλαστικός χλοοτάπητας γύρω από τον αγωνιστικό χώρο! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε νέο βίντεο μέσα από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, OPAP Arena

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε νέα εικόνα από την «Αγιά Σοφιά OPAP Arena» προκαλεί τρέλα στον κόσμο της ΑΕΚ που μετράει ημέρες πλέον για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Οι εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα στο νέο γήπεδο της Ένωσης προχωρούν κανονικά τις τελευταίες ημέρες προχώρησαν με τον αγωνιστικό χώρο να πρασινίζει… επικίνδυνα και να δείχνει πανέμορφος. Μάλιστα, σήμερα «ντύνεται» περιμετρικά ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της ΑΕΚ με πλαστικό χλοοτάπητα.

Δείτε το βίντεο:

Τις τελευταίες εβδομάδες οι εργασίες τρέχουν με αμείωτους ρυθμούς και συνεχώς γίνονται οι απαιτούμενες επιθεωρήσεις για να είναι όλα σωστά ρυθμισμένα στο «στολίδι» της Νέας Φιλαδέλφειας. Στο γήπεδο βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες και ο υπεύθυνος των αγωνιστικών χωρών της Super League, Αντώνης Γκριμότσης για να επιθεώρηση την Αγιά Σοφία ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X