Τι ώρα και μέρα θα προβάλλεται η σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών στην Ελλάδα

Τι ώρα και μέρα θα προβάλλεται η σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών στην Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο εβδομάδες και κάτι ψιλά μας χωρίζουν από την πρεμιέρα του Rings of Power και η Amazon έκανε γνωστές τις ώρες προβολής της πρεμιέρας σε ολόκληρο τον κόσμο και φυσικά και στην Ελλάδα.

Αρχικά να πούμε ότι η πρεμιέρα θα αποτελείται από δύο επεισόδια που θα μεταδοθούν ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω του Prime Video. Στην Ελλάδα η ώρα που θα γίνουν διαθέσιμα είναι στις 04.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου.

Από εκεί και πέρα και κάθε Παρασκευή, θα προβάλλεται ένα επεισόδιο του Rings of Power που θα ανεβαίνει στην πλατφόρμα στις 06.00 το πρωί και το φινάλε θα έρθει στις 14 Οκτωβρίου, αφού ο πρώτος κύκλος αποτελείται συνολικά από οκτώ επεισόδια.

Στην πλατφόρμα του Prime Video που έχει μηνιαίο κόστος 5 ευρώ μπορείτε να βρείτε ήδη τις τριλογίες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και του Hobbit, έτσι, για καλύτερη προθέρμανση.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς:

H σειρά φέρνει για πρώτη φορά στην οθόνη τους ηρωικούς θρύλους της μυθικής 2ης εποχής της Μέσης-Γης. Τοποθετείται χρονικά χιλιάδες χρόνια πριν τα βιβλία του J.R.R. Tolkien, Hobbit και The Lord of the Rings και θα μεταφέρει τους θεατές πίσω σε μία εποχή που μεγάλες δυνάμεις σφυρηλατήθηκαν, βασίλεια απέκτησαν δύναμη και κατέρρευσαν, απρόσμενοι ήρωες πέρασαν δοκιμασίες, η ελπίδα κρεμόταν από μία κλωστή και ο μεγαλύτερος κακός που δημιούργησε η πένα του Tolkien απείλησε να καλύψει ολόκληρο τον κόσμο με σκοτάδι.

Ξεκινώντας από μία εποχή ειρήνης, η σειρά ακολουθεί μία ομάδα χαρακτήρων, γνωστών αλλά και νέων, ενώ αντιμετωπίζουν την επιστροφή του κακού στη Μέση-Γη. Από τα πιο σκοτεινά βάθη των Βουνών της Ομίχλης, μέχρι τα μεγαλειώδη δάση στην πρωτεύουσα των ξωτικών, το Lindon, μέχρι το νησιώτικο βασίλειο του Νούμενορ που κόβει την ανάσα και τα πιο απομακρυσμένα μέρη του χάρτη, αυτοί οι χαρακτήρες θα φτιάξουν τις ιστορίες που ζουν πολύ μετά από αυτούς.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X