Super League: Οι αποδόσεις στη Stoiximan για το Λαμία - ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αποφόρτιση ο Πινέδα - Ράμματα στο χέρι ο Στάνκοβιτς

Το διπλό της ΑΕΚ κυμαίνεται σε επίπεδα φαβορί και συγκεκριμένα στο 1.47 στη Stoiximan

Νίκη για να ανοίξει τη σεζόν θέλει η ΑΕΚ που αντιμετωπίζει τη Λαμία στο ΔΑΚ για την πρώτη αγωνιστική της Super League το βράδυ του Σαββάτου.

Το διπλό της ΑΕΚ κυμαίνεται σε επίπεδα φαβορί και προσφέρεται στο 1.47 στη Stoiximan.

Η Λαμία έφτιαξε ένα ρόστερ με ιδιαίτερα έμπειρους παίκτες που διαθέτουν πολλές παραστάσεις από την μεγάλη κατηγορία. Ενώ ενισχύθηκε και με τον Γιώργο Κορνέζο που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Προπονητής παρέμεινε ο Ιταλός Τζιανλούκα Φέστα, που ανέλαβε προς το τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου, ενώ στα φιλικά προετοιμασίας έδειξε ένα ικανοποιητικό πρόσωπο, κερδίζοντας το πιο πρόσφατο με τον Ιωνικό και σκορ 1-0.

Αν το σκορ μείνει στο under 2.5 γκολ τότε η απόδοση στη Stoiximan είναι 1.70, ενώ αν  σκοράρουν και οι δυο ομάδες η απόδοση στη Stoiximan είναι 1.78.

Η ΑΕΚ σε αυτή τη νέα αρχή της με φόντο το νέο γήπεδο στο οποίο αναμένεται να μπει τις επόμενες εβδομάδες, θέλει να δουλέψει ιδιαίτερα την άμυνά της με την οποία είχε θέματα πέρυσι.

Σημαντικές αλλαγές κατά την περίοδο του καλοκαιριού, με πιο χαρακτηριστική αυτή στην τεχνική ηγεσία, με τον Αλμέιδα να αναλαμβάνει, μαζί με το πολυπρόσωπο τιμ του. Προσεγμένες και οι κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι σε θέσεις που πονούσε, όπως την προσθήκη του στόπερ Βίντα και των μέσων Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον.

Αν στον αγώνα της Λαμία η ΑΕΚ κρατήσει μηδέν παθητικό τότε η απόδοση στη Stoiximan είναι 2.15.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS