Για να εξηγούμαστε και να μην... παρεξηγούμαστε

Για να εξηγούμαστε και να μην... παρεξηγούμαστε
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος γράφει στο προσωπικό του blog για τις δικαιολογίες που δεν υπάρχουν πια στην ΑΕΚ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ρεπορτάζ για τον σέντερ μπακ είναι αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή, οπότε σε επίπεδο γνώμης, νομίζω ότι δεν έχει νόημα να μπαίνουμε σε αυτό το τάιμινγκ σε ονοματολογία. Είμαστε πέντε μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και σημασία έχει πλέον για τις μεταγραφές, μόνο το πόσοι θα έρθουν, ποιοι θα έρθουν και πότε θα έρθουν.

Υπάρχουν κάποια δεδομένα, κι ενώ ξημερώνει Τετάρτη 17 Αυγούστου. Ένα δεδομένο είναι ότι καμία ομάδα δεν είναι πλήρης. Όλες, άλλες λιγότερο, άλλες περισσότερο, έχουν ανάγκη από μεταγραφική ενίσχυση.
Ένα δεύτερο δεδομένο είναι ότι στην ΑΕΚ έχει υπάρξει σίγουρα καθυστέρηση. Η ομάδα έχει κάνει τις μισές μεταγραφές, πέντε μέρες πριν τη σέντρα της Σούπερ Λιγκ. Γιατί μισές; Επειδή έχει πάρει τέσσερις παίκτες και θέλει ακόμα άλλους τόσους, συγκεκριμένα 3+1.
Οι 3+1 μεταγραφές

Τι σημαίνει 3+1; Στόπερ, φορ και εξτρέμ, όπως έχει επικοινωνήσει και επίσημα ότι θα πάρει συν έναν δεξιό μπακ που είναι πολύ πιθανό να προκύψει ανάγκη από την ενδεχόμενη αποχώρηση του Μισελέν. Κατ’ εμέ, είναι μια ανάγκη που θα έπρεπε ήδη να θεωρείται δεδομένη.
Άρα λοιπόν, καθυστέρηση υπάρχει στην ΑΕΚ. Είπαμε… δεδομένο! Το ζητούμενο είναι να μην στοιχίσει. Υπάρχουν τρία παιχνίδια στην έναρξη του πρωταθλήματος, πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στα οποία, η μεγάλη ομάδα που μπαίνει στη μάχη για να κάνει πρωταθλητισμό, οφείλει να τα πάρει και να κάνει το 3Χ3=9. Τόσο απλά…
Με την Λαμία, εκτός έδρας το Σάββατο και με Βόλο και ΠΑΣ στη συνέχεια, εντός έδρας. Κι ας μην ξέρουμε ακόμα σε ποιο γήπεδο θα γίνουν αυτά τα δύο ματς. Είτε θα ήταν πλήρης η ΑΕΚ στο ρόστερ της, είτε τώρα που δεδομένα δεν είναι, αυτά τα τρία παιχνίδια, οφείλει να τα πάρει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δυναμικά για τον τίτλο με το… καλημέρα

Και για να εξηγούμαστε και να μην παρεξηγούμαστε, δεν είναι δυνατόν να αποτελέσει δικαιολογία για κανέναν, το ότι έχει υπάρξει καθυστέρηση στις μεταγραφές. Όπως ποτέ ξανά μέσα στη σεζόν, δεν θα πρέπει να αποτελέσουν δικαιολογία, οι όποιες απουσίες. Γενικώς, πρέπει να έχει τελειώσει αυτή η ιστορία με τις δικαιολογίες στην ΑΕΚ. Αν θέλουμε να λέμε και να το πιστεύουμε όλοι μας – και κυρίως βέβαια μέσα στην ομάδα – ότι πάμε για πρωτάθλημα.

Το καλοκαίρι προετοιμάστηκε η ΑΕΚ, χωρίς να έχει στο μυαλό της, ευρωπαϊκά… άγχη (εν αντιθέσει με τους τέσσερις ανταγωνιστές της) προκειμένου να είναι πανέτοιμη από την αρχή του πρωταθλήματος, που είναι ο μεγάλος της στόχος.

Δεν εννοώ πανέτοιμη για να παίξει από τέλη Αυγούστου, καμία μπαλάρα. Αυτό δεν το μπορεί αυτή τη στιγμή καμία ομάδα. Πανέτοιμη όμως για να μπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δυναμικά και αποφασιστικά στη μάχη του τίτλου και να το αποδείξει με το… καλημέρα. Αρχής γενομένης από το Σάββατο στη Λαμία.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X