ΑΕΚ: Θέμα ωρών να κλείσει στόπερ, ψηλά στη λίστα ο Μοντέρο

ΑΕΚ: Θέμα ωρών να κλείσει στόπερ, ψηλά στη λίστα ο Μοντέρο

Θέμα ημερών για την ΑΕΚ η απόκτηση στόπερ, οι λόγοι που μπαίνει ψηλά στις επιλογές ο Μοντέρο της Μπεσίκτας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέμα ημερών, ίσως και ωρών, φαίνεται πως είναι πλέον για την ΑΕΚ η απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Όπως έχετε ενημερωθεί, για τους «κιτρινόμαυρους» αποτελεί βασική και άμεση προτεραιότητα η προσθήκη ενός παίκτη για το κέντρο της άμυνας, ώστε να δώσουν τη δυνατότητα στον Αλμέιδα να δουλεύει απερίσπαστος τα πλάνα του, είτε με τριάδα, είτε με τετράδα στην «κιτρινόμαυρη» οπισθοφυλακή. Κάποιες πηγές μάλιστα, τονίζουν πως είναι πλέον θέμα 1-2 ημερών για να κλείσει η ΑΕΚ την 5η φετινή της μεταγραφή.

Πλέον, μέσα στις επιλογές που έχει η ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας της, περιλαμβάνεται και ο Φρανσίσκο Μοντέρο. Όπως φαίνεται, ο Ισπανός παίκτης έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των υπεύθυνων του μεταγραφικού σχεδιασμού της Ενωσης, καθώς έχει αρκετά από τα στοιχεία που είχαν θέσει ως προαπαιτούμενα. Δηλαδή, είναι γρήγορος, αρκετά καλός με την μπάλα στα πόδια, με παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, αριστεροπόδαρος και σε καλή αγωνιστικά ηλικία.

Δείτε περισσότερα για την ΑΕΚ και την απόκτηση στόπερ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X