ΑΕΚ: Στην προετοιμασία ο Παπαδάκης μαζί με άλλους παίκτες

ΑΕΚ: Στην προετοιμασία ο Παπαδάκης μαζί με άλλους παίκτες
Photo Credits: INTIME

Λόγω απουσιών η ΑΕΚ θα χρειαστεί βοήθεια στην προετοιμασία

Η προετοιμασία της ΑΕΚ ξεκινάει στις 23 Αυγούστου στα Λιόσια και άπαντες προετοιμάζονται για να μπορεί ο Ηλίας Καντζούρης να κάνει την δουλειά του όσο καλύτερα γίνεται. Λόγω απουσιών και τραυματισμών, η ΑΕΚ θα χρειαστεί ενισχύσεις με παίκτες που δεν θα έχουν συμβόλαιο με την ομάδα.

Ένας από αυτούς είναι ο Κώστας Παπαδάκης, αλλά δεν θα είναι ο μόνος. Όπως έχουμε ξαναγράψει, οι άνθρωποι της ΑΕΚ ψάχνουν ακόμα 2 Έλληνες γκαρντ που θα πλαισιώσουν τους ήδη υπάρχοντες. Ένας που θα είναι ο 5ος γκαρντ για όλη την σεζόν και ένας που θα αποκτηθεί όσο ο Δημήτρης Φλιώνης θα βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του.

Ο Παπαδάκης είναι ένας από τους παίκτες που θα λάβει μέρος στην προετοιμασία, καταρχάς για να βοηθήσει αριθμητικά, αλλά αν ικανοποιήσει τον Ηλία Καντζούρη τότε υπάρχει περίπτωση να αποκτηθεί. Ουσιαστικά είναι μια win-win κατάσταση και για τις 2 πλευρές, αφού ούτε ο Παπαδάκης έχει βρει συμβόλαιο αλλά και η ΑΕΚ θέλει παίκτες αρχικά για την προετοιμασία.

Εκτός από τον Παπαδάκη, θα υπάρξουν και άλλοι παίκτες που θα συμμετάσχουν και ανάλογα με το αν ικανοποιήσουν ή όχι, θα συζητηθεί η παραμονή τους για παραπάνω χρόνο. Μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ δεν θα έχει τον Φλιώνη, αλλά ούτε και τον Μάντσεν που θα βρίσκεται στο Ευρωμπάσκετ με την Εθνική της χώρας του.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X