Ο Μαρινάκης παίρνει τον Σκάρπα στη Νότιγχαμ Φόρεστ και άφησε τον Ολυμπιακό... παγωτό!

Ο Μαρινάκης παίρνει τον Σκάρπα στη Νότιγχαμ Φόρεστ και άφησε τον Ολυμπιακό... παγωτό!

Στα κρύα του λουτρού ο Ολυμπιακός στην υπόθεση Σκάρπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκουστάβο Σκάρπα που απασχόλησε εντόνως τον Ολυμπιακό «μπλέκοντας» σε ένα άνευ προηγούμενου σήριαλ, θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του, όπως επέμεναν εξ αρχής τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, στην Νότιγχαμ.

Μάλιστα, ο 28χρονος παίκτης τοποθετήθηκε μέσω δηλώσεών του και για τη μεταγραφή του στην έτερη ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, χωρίς να κάνει την παραμικρή αναφορά στους ερυθρόλευκους!

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας σε ποδοσφαιρική εκπομπή της πατρίδας του υποστήριξε ότι αυτή ήταν η τελευταία του ευκαιρία να αγωνιστεί στην Premier League υπογραμμίζοντας ότι «όποιος με ξέρει, γνωρίζει πως το όνειρο μου πάντα ήταν να παίξω στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο όνειρό μου ήταν να αγωνιστώ στην Αγγλία».

«Αρχισα να το βρίσκω απίθανο αυτό να συμβεί βλέποντας τα χρόνια να περνούν», συμπλήρωσε και πρόσθεσε: «Όταν όμως μου δόθηκε η ευκαιρία, στα 28 μου, ήταν σουρεαλιστικό. Είναι η τελευταία μου ευκαιρία να παίξω στην Premier League». «Βιώνω την καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου και από τότε που ήρθε στην ομάδα ο Αμπέλ Φερέιρα έχω εξελιχθεί. Είναι δύσκολο να εγκαταλείψω την Παλμέιρας και κάτι τόσο μεγάλο που χτίσαμε με το κλαμπ, αλλά είναι η τελευταία μου ευκαιρία να αγωνιστώ στην Αγγλία», είπε ακόμη ο Βραζιλιάνος χαφ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X