Γκαλίτσιος στο enwsi.gr: «Στόχος της ΑΕΚ είναι μόνο η κορυφή»

Γκαλίτσιος στο enwsi.gr: «Στόχος της ΑΕΚ είναι μόνο η κορυφή»

Όσα ανέφερε ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, Νίκος Γκαλίτσιος στο enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκος Γκαλίτσιος είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ την οποία θα οδηγήσει τη νεα σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικης.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» μίλησε στο enwsi.gr για την συνεργασία του με την «Ένωση» και για τον ρόλο που έπαιξε ο τεχνικός διευθυντής του τμήματος, Χρήστος Χριστόπουλος.
Αναλυτικά, ο Γκαλίτσιος σχολίασε: «Με τον κύριο Χριστόπουλο γνωριζόμαστε από το 2016 που αγωνιστήκαμε αντίπαλοι, όταν εγώ ήμουν προπονητής στην ΑΕΛ και εκείνος στην Ολυμπιάδα Υμηττού. Από τότε κρατήσαμε πάρα πολύ καλές σχέσεις και έχουμε μεγάλο αλληλοσεβασμό. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει πολύ αυτό που κάνει  και τον ευχαριστώ γιατί πιστεύει πολύ σε εμένα. Έτσι όταν τέλος Μαΐου, χώρισαν οι δρόμοι μου, με την Ολυμπιάδα Υμηττού και με δεδομένη την απόφασή του, να αλλάξει πόστο, με πρότεινε στους ανθρώπους της ΑΕΚ και ήρθαμε σε συμφωνία. Η απόφαση ήταν πολύ εύκολη για μένα, γιατί κατάλαβα ότι οι άνθρωποι της διοίκησης όπως ο κύριος Αλεξίου και ο κύριος Αρχοντής, έχουν τις ίδιες φιλοδοξίες με εμένα. Να φτάσουμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει, στην κορυφή. Αυτός ήταν και ο λόγος που είπα αμέσως ναι».

Αναφορικά με τον στόχο που υπάρχει στην ΑΕΚ, ο Γκαλίτσιος ήταν ξεκάθαρος: «Όταν είσαι σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ, ο μόνος στόχος είναι η κορυφή. Δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Ξέρω τις ευθύνες που έχει μια ομάδα όπως η ΑΕΚ. Οπότε ο στόχος είναι ξεκάθαρος και είναι η άνοδος στην Α΄ Εθνική». Σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό, συμπλήρωσε: «Μέχρι στιγμής ο μεταγραφικός σχεδιασμός κυλάει άψογα. Έχουμε συμφωνήσει με τις παίκτριες που είχαμε σαν πρώτους στόχους και αυτό, μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Έχουμε άψογη συνεργασία με τον κύριο Χριστόπουλο και την διοίκηση, η οποία, μας έχει εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες μας, οπότε το μόνο που μένει, είναι να δουλέψουμε σκληρά και να τους δικαιώσουμε».

Γενικά για το γυναικείο ποδόσφαιρο, υπογράμμισε: «Το γυναικείο ποδόσφαιρο εξελίσσεται χρόνο με τον χρόνο. Οπότε πιστεύω ότι με την δημιουργία γυναικείων ομάδων από τις μεγάλες ΠΑΕ σίγουρα ανεβαίνει το επίπεδο. Για αυτό πιστεύω ότι και η ΑΕΚ, που είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδας, με αυτήν την κίνηση, να δημιουργήσει γυναικεία ομάδα, θα βοηθήσει πολύ το γυναικείο ποδόσφαιρο να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο και να πάρει την προβολή που χρειάζεται». Όσο για τις νεαρές αθλήτριες που έχει η ΑΕΚ στο ρόστερ της, ο Γκαλίτσιος τόνισε: «Όντως διαθέτουμε αρκετά νεαρά κορίτσια στο ρόστερ και το σημαντικότερο είναι, ότι είναι και πάρα πολύ ικανές. Οπότε είναι στο χέρι τους, να δουλέψουν σκληρά για να εξελιχθούν και να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Κι εμείς από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τις δώσουμε τα εφόδια, για να τα καταφέρουν».

Τέλος, ο Γκαλίτσιος προχώρησε και στις ευχές του, ενόψει της νέας σεζόν: «Εύχομαι σε όλες τις παίκτριες και τις ομάδες του γυναικείου ποδοσφαίρου, να έχουν υγεία και μια ευχάριστη ποδοσφαιρική χρονιά, μακριά από τραυματισμούς. Όσον αφορά στην ομάδα μας, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, για να παρουσιάσουμε ένα σύνολο που θα αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο, μέσα από το οποίο θα πετύχει τον στόχο της ανόδου. Αντιπροσωπεύουμε έναν τεράστιο σύλλογο και θα πρέπει να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών, μιας ομάδας σαν την ΑΕΚ».

 

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X