
Ρεπορτάζ στην Αγγλία αναφέρει ότι η Γουέστ Χαμ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Τσέλσι σχετικά με το ενδεχόμενο απόκτησης του Έμερσον Παλμιέρι.
Μάλιστα, τα «σφυριά» φέρονται διατεθειμένα να δαπανήσουν και το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να πείσουν τον λονδρέζικο σύλλογο να πει το «ναι» για τον -πολιτογραφημένο- Ιταλό αριστερό μπακ.
Ο Έμερσον είχε παραχωρηθεί δανεικός τη σεζόν που μας πέρασε στην Λιόν, καθώς δεν υπολογιζόταν από τον Τόμας Τούχελ, ενώ δεσμεύεται με άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Τσέλσι.
Ο 28χρονος άσος αποκτήθηκε από τους «μπλε» στις 30 Ιανουαρίου του 2018 υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών. Έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ από την Ρόμα.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Η ΑΕΚ ξέρει πια να παίρνει νίκες, οι άλλοι ας ψάξουν για δικαιολογίες!
- Εχει αλύγιστη ψυχή αυτή η ΑΕΚ!
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Ο Καραπαπάς άρχισε την κλάψα! (ΦΩΤΟ)
- Κατήφορος χωρίς τέλος – Ο Τσουκαλάς συντάχθηκε με τη ρητορική της Θύρας 13 για τη δολοφονία του Μιχάλη (VIDEO)



Το γελοίο της υπόθεσης και το ζητούμενο για την ΑΕΚ…

Ο Ερυθρός Αστέρας δε δήλωσε τον Μπιέλιτσα για τη EuroLeague

«Διπλό» χτύπημα Κριστιάνο Ρονάλντο στη νίκη της Αλ Νασρ

Πιόλι: «Η Γιουβέντους φαβορί για τον τίτλο»

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ after για τη νίκη με τον Ατρόμητο από Καζαντζόγλου – Μπορμπόκη! (VIDEO)