ΑΕΚ: Τελική ευθεία για απόκτηση στόπερ, τα δεδομένα για Μοντέρο και Χατζηδιάκο!

ΑΕΚ: Τελική ευθεία για απόκτηση στόπερ, τα δεδομένα για Μοντέρο και Χατζηδιάκο!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία για την απόκτηση στόπερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε απόλυτη εγρήγορση βρίσκονται στην ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες, ώστε να κλείσουν το θέμα της απόκτησης ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού, όπως προβλέπει ο σχεδιασμός. Όπως είχατε ενημερωθεί, στην Ενωση έχουν κατασταλάξει στην τελική λίστα τους, στην οποία περιλαμβάνονται τρεις υποψήφιοι αμυντικοί.

Καλά πληροφορημένες πηγές, αναφέρουν πως έπειτα από τις επαφές του Σαββατοκύριακου, η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά σε απόκτηση κεντρικού αμυντικού που είναι σε εξαιρετική ηλικία και ταιριάζει στο προφίλ που επιζητούν.

Ενδεχομένως αυτός να είναι ο Ισπανός Φρανσίσκο Μοντέρο της Μπεσίκτας, που προτάθηκε στην ΑΕΚ. Ο 23χρονος Ισπανός αμυντικός έχει το πλεονέκτημα πως είναι αριστεροπόδαρος, αλλά κυρίως πως υπήρξε συμπαίκτης του Βίντα στην Τουρκία. Κάτι που σημαίνει, πως μπορεί να έχει καλό επίπεδο επικοινωνίας με τον Κροάτη σταρ της ΑΕΚ, αν και η αμυντική εικόνα της Μπεσίκτας ειδικά πέρυσι, δεν μπορεί κανείς να πει, ότι ήταν ικανοποιητική.

Την ίδια στιγμή, τουρκικό τουιτάρισμα επιβεβαίωνε πως ο Μοντέρο προτάθηκε στην ΑΕΚ. Ο Τούρκος δημοσιογράφος Ονούρ Τουγκρούλ ανέφερε, πως «Η ΑΕΚ έχει στη λίστα της τον Φρανθίσκο Μοντέρο της Μπεσίκτας. Όπως λέει μια πηγή μου από την Ελλάδα, η λίστα με τους στόπερ που συζητά η ΑΕΚ δεν είναι μεγάλη».

Κρίνεται ο Μοντέρο, δύσκολα για Χατζηδιάκο

Ο Μοντέρο είναι αρκετά γρήγορος, μπορεί να παίξει σε τριάδα ή και με τέσσερις στην άμυνα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X