«Στη λίστα της ΑΕΚ ο Μοντέρο, είναι στις τελικές επιλογές για στόπερ!»

«Στη λίστα της ΑΕΚ ο Μοντέρο, είναι στις τελικές επιλογές για στόπερ!»
Photo Credits: INTIME

H AEK είναι στην τελική ευθεία για την απόκτηση στόπερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φορτσάρει για στόπερ η ΑΕΚ και ο Φρανθίσκο Μοντέρο είναι στις τελικές της επιλογές!

Η Ένωση αυτήν την εβδομάδα θέλει να «τρέξει» την απόκτηση του δεύτερου κεντρικού αμυντικού, που ομολογουμένως έχει καθυστερήσει. Ο 23χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός της Μπεσίκτας φαίνεται πως είναι στην… τελική λίστα της ΑΕΚ με τους εκλεκτούς στόπερ με τους οποίους θα κορυφώσεις τις επαφές της αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον γνωστό Τούρκο δημοσιογράφο, Ονούρ Τουγκρούλ, «Η ΑΕΚ έχει στη λίστα της τον Φρανθίσκο Μοντέρο της Μπεσίκτας. Όπως λέει μια πηγή μου από την Ελλάδα, η λίστα με τους στόπερ που συζητά η ΑΕΚ δεν είναι μεγάλη». ,

Ο ύψους 1,85μ. Μοντέρο είναι αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος ανήκει στην Μπεσίκτας εδώ και ένα χρόνο, παίρνοντας πέρυσι κανονική μεταγραφή από την Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι 750.000 ευρώ και αποτελώντας συμπαίκτης του Βίντα.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης και το 2019 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα των «Ροχιμπλάνκος». Το ίδιο καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ενώ ένα χρόνο αργότερα παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπεσίκτας, η οποία την επόμενη σεζόν τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή.

Το συμβόλαιό του στην τουρκική ομάδα έχει ισχύ ως το 2025 και την περσινή σεζόν στην Μπεσίκτας πραγματοποίησε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο παρελθόν έχει μετρήσει 14 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X