Κλοπ: «Ο Νούνιες ξέρει ότι απογοήτευσε τους συμπαίκτες του»

Κλοπ: «Ο Νούνιες ξέρει ότι απογοήτευσε τους συμπαίκτες του»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιούργκεν Κλοπ μετά το τέλος του ισόπαλου 1-1 της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας, μίλησε για την αποβολή του Ντάργουιν Νούνιες και για την κουβέντα που θα έχει με τον Ουρουγουανό επιθετικό.

Ο Ντάργουιν Νούνιες έκανε εφιαλτικό ντεμπούτο στο Άνφιλντ σε αναμέτρηση της Premier League, αφού με μια ασύλληπτη «χαζομάρα» άφησε την Λίβερπουλ με δέκα παίκτες κόντρα στη Κρίσταλ Πάλας.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιούργκεν Κλοπ, μίλησε για την αδικαιολόγητη ενέργεια του Ουρουγουανού επιθετικό, τονίζοντας ότι ο Νούνιες γνωρίζει ότι απογοήτευσε τους συμπαίκτες του, σημειώνοντας ότι θα έχει κουβέντα μαζί του μόλις ηρεμήσουν τα πνεύματα.

«Ο Ντάργουιν ξέρει ότι απογοήτευσε τους συμπαίκτες του. Θα τον αφήσω ήσυχο για ένα βράδυ και θα του μιλήσω αύριο. Φυσικά ήταν κόκκινη κάρτα, προκλήθηκε, αλλά δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι.

Δεν ήταν μια αντίδραση που θέλαμε να δούμε. Θα χρησιμοποιήσουμε την τιμωρία του για να τον κάνουμε δυνατό. Δεν θα τον τιμωρήσουμε, αλλά θα τον κάνουμε πιο δυνατό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.

 

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X