Ονόματα-φωτιά: Οι 7 πολιτικοί που παρακολουθούσε η ΕΥΠ εκτός από τον Ν. Ανδρουλάκη

Ονόματα-φωτιά: Οι 7 πολιτικοί που παρακολουθούσε η ΕΥΠ εκτός από τον Ν. Ανδρουλάκη

Τα όσα γράφει η Καθημερινή της Κυριακής αν επιβεβαιωθούν θα δώσουν νέες διαστάσεις στην υπόθεση παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη και στο πώς κινήθηκε η ΕΥΠ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα χαρακώματα έχει οδηγήσει κυβέρνηση και αντιπολίτευση η υπόθεση της παρακολούθησης των επικοινωνιών του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ.

Η κυβέρνηση δηλώνει ότι θα πέσει άπλετο φως στην υπόθεση, την ώρα που τα κόμματα της αντιπολίτευσης στοχεύουν το Μαξίμου εν μέσω ανεπιβεβαίωτων πληροφοριών που αναφέρουν ότι είναι πιθανό να έχουν παρακολουθηθεί και άλλα πολιτικά πρόσωπα. Αυτές τις πληροφορίες πάντως διαψεύδει το κυβερνών κόμμα.

Τα όσα γράφει η Καθημερινή της Κυριακής αν επιβεβαιωθούν θα δώσουν νέες διαστάσεις στην υπόθεση παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη και στο πώς κινήθηκε η ΕΥΠ. Η εφημερίδα αναφέρει πως επτά με οκτώ πολιτικοί… καλωδιώθηκαν από την ΕΥΠ και παρακολουθήθηκαν με τη νομότυπη μέθοδο, όπως στην περίπτωση Ανδρουλάκη.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια του κειμένου

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X