«Η Περσέπολις θέλει Ανσαριφάρντ, αλλά απορρίπτει τις προτάσεις»

«Η Περσέπολις θέλει Ανσαριφάρντ, αλλά απορρίπτει τις προτάσεις»
Photo Credits: INTIME

Η Περέπολις δεν αφήνει την περίπτωση του Καρίμ Ανσαριφάρντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι ανάμεσα στους παίκτες της ΑΕΚ που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν και στο Ιράν αρκετά συχνά γίνεται αναφορά για το μέλλον του.

Διάφοροι ιρανικοί σύλλογοι φαίνεται πως έχουν ενδιαφερθεί για τον Ανσαριφάρντ, ωστόσο ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Το όνομα του Ανσαριφάρντ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ ως το 2023, σύμφωνα με την ιρανική ιστοσελίδα moniban.news έπεσε και πάλι στο τραπέζι της Περσέπολις, με τους ανθρώπους της ομάδας να συζητούν την περίπτωση απόκτησής του καθώς κινούνται για την προσθήκη ενός φορ.

Ωστόσο, όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ της ιρανικής ιστοσελίδας, ο 32χρονος Ιρανός φορ της ΑΕΚ δεν έχει αλλάξει γνώμη. Άλλωστε, όπως προσθέτει το δημοσίευμα, μέσα στο καλοκαίρι ο Ανσαριφάρντ έχει απαντήσει αρκετές φορές αρνητικά σε κρούσεις της πρώην ομάδας του, της Περσέπολις.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X