Η σύγκριση Σίτι – Γιουνάιτεντ από τον Μουρίνιο που έγινε viral (VIDEO)

Η σύγκριση Σίτι – Γιουνάιτεντ από τον Μουρίνιο που έγινε viral (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το γύρο του διαδικτύου έκανε το βίντεο με ανάλυση που είχε γίνει κάποτε από τον Ζοσέ Μουρίνιο για την διαφορά ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μάντσεστερ Σίτι…

Στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε την τριετία 2016-18 ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος προπονητής στην πρώτη του χρονιά στους «κόκκινους διαβόλους» κατέκτησε το Carabao Cup και το Europa League. Στην δεύτερη του θητεία στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, ο Special One οδήγησε την έτερη ομάδα του Μάντσεστερ στην δεύτερη θέση πίσω από την Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα, που κατέκτησε τον τίτλο.

Την ίδια χρονιά η Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε και από την συνέχεια του Champions League από την Σεβίλλη, ενώ ήταν η πρώτη φορά που ο Μουρίνιο είπε την διάσημη ατάκα «Football Heritage» (ποδοσφαιρική κληρονομιά).

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media,το οποίο έγινε viral και είχε διάρκεια 12 λεπτών, ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε για το μπάτζετ της Σίτι σε σύγκριση με αυτό της Γιουνάιτεντ, αλλά και στους παίκτες που διέθετε η καθεμία ομάδα στο ρόστερ της.

«Τα τελευταία επτά χρόνια η χειρότερη θέση της Μάντσεστερ Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν η τέταρτη. Τα τελευταία επτά χρόνια, η Μάντσεστερ Σίτι ήταν πρωταθλήτρια δύο φορές και αν θέλετε, πείτε τρεις φορές. Ήταν δεύτερη δύο φορές. Αυτό είναι κληρονομιά. Ξέρετε τι είναι επίσης η κληρονομιά; Ο Οταμέντι, ο Ντε Μπρόινε, ο Φερναντίνιο, ο Νταβίντ Σίλβα, ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο Αγκουέρο. Είναι επενδύσεις από το παρελθόν, όχι από τα δύο τελευταία χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Σήμερα και με την Γιουνάιτεντ έπειτα από δύο αγωνιστικές, να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας τα λόγια αυτά του Μουρίνιο κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Μια μέρα που θα φύγω, ο επόμενος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βρει τον [Ρομέλου] Λουκάκου, [Νεμάνια] Μάτιτς και [Ντέιβιντ] Ντε Χέα. Θα βρουν παίκτες με διαφορετική νοοτροπία, ποιότητα, υπόβαθρο, με άλλο status, τεχνογνωσία. Η πραγματικότητα είναι ότι μερικοί σύλλογοι ήταν έτοιμοι να κερδίσουν. Άλλοι σύλλογοι δεν είναι έτοιμοι να κερδίσουν» είχε πει μεταξύ άλλων ο ίδιος.

Τα λόγια αυτά του Μουρίνιο όταν ειπώθηκαν είχαν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τους φίλους της Γιουνάιτεντ, οι οποίοι μετά από πολλά χρόνια πλέον έχουν αρχίσει να συμφωνούν μαζί του.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X