Ρόμα: Στη λίστα του Μουρίνιο ο Ασένσιο, σε περίπτωση που πωληθεί ο Τζανιόλο

Ρόμα: Στη λίστα του Μουρίνιο ο Ασένσιο, σε περίπτωση που πωληθεί ο Τζανιόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ακόμα μεταγραφή ετοιμάζει η Ρόμα, η οποία όπως όλα δείχνουν η απόκτηση του Πάουλο Ντιμπάλα δεν θα είναι η τελευταία.

Σύμφωνα με το CalcioMercatoWeb, στην μεταγραφική λίστα του Ζοζέ Μουρίνιο βρίσκεται ο Μάρκο Ασένσιο. Ο 26χρονος άσος μένει ελεύθερος από τους «μερένγκες» το επόμενο καλοκαίρι, με τον ίδιο να μην έχει βασική θέση στα αρχικά πλάνα του Κάρλο Αντσελότι.

Ο παίκτης όπως όλα δείχνουν αναμένεται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Νικολό Τζανιόλο, ο οποίος σύμφωνα με το CalcioMercatoWeb όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και την Τότεναμ που είναι έτοιμη να καταθέσει νέα πρόταση προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Η ομάδα της αιώνιας πόλης παραμένει σταθερή στις απαιτήσεις της για την παραχώρηση του Τζανιόλο, οι οποίες ανέρχονται στα 50.000.000 ευρώ, με τον παίκτη να έχει συμβόλαιο με τους «λύκους» μέχρι το 2024. Εκτός από την Τότεναμ, στο παιχνίδι της απόκτησης του Τζανιόλο βρίσκεται ακόμα μια αγγλική ομάδα η Τσέλσι, που παραμένει «ζεστή» στο ενδεχόμενο απόκτησης του.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X