«OPAP Arena»: Διορθώθηκε το λάθος στην πλάκα του γηπέδου της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

«OPAP Arena»: Διορθώθηκε το λάθος στην πλάκα του γηπέδου της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Διορθώθηκε άμεσα το λάθος που είχε παρατηρηθεί στην πλάκα στην «OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χθες το Enwsi.gr αποκάλυψε τις δύο πλάκες που θα βρίσκονται στην είσοδο των VIP στην «OPAP Arena» και θα είναι αφιερωμένες στο γήπεδο, την ιστορία της ΑΕΚ και τις προσφυγικές της καταβολές.

Ένα λάθος που έγινε στο επίθετο του Δημήτρη Μελισσανίδη, έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς πικρόχολους -που νομίζουν ότι τα ξέρουν και τα κάνουν όλα σωστά στη ζωή τους- να χύσουν χολή, εναντίον του ίδιου του Μελισσανίδη, των ανθρώπων της ΠΑΕ και των ανθρώπων που εργάζονται για να ολοκληρωθεί αυτό το στολίδι που θα είναι το «σπίτι μας».

Πρόκειται για τύπους που ζούνε μόνο για να «κράζουν» ή για να το παίζουν «επαναστάτες του γλυκού νερού», τύποι που έχουν ευεργετηθεί πολλές φορές από τον οργανισμό της ΑΕΚ και όχι μόνο.

Επειδή λοιπόν είναι καλό να μαθαίνουν όλοι για την προσφορά κάποιων ανθρώπων, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Τάσος Διαμαντόγλου, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που «ευθυνόταν» για το εκ παραδρομής λάθος, το διόρθωσε άμεσα.

Ο κ. Διαμαντόγλου είναι ΑΕΚτζής από κούνια. Έχει προσφέρει πολλά στο γήπεδο. Είναι αυτός που έβαλε τα μάρμαρα στον αετό, τα κίτρινα μάρμαρα στη ρεσεψιόν, έδωσε τιμές κάτω του κόστους και δωρεάν εργασία (!), προκειμένου να βοηθήσει και αυτός με το δικό του τρόπο να γίνει το όνειρό μας πραγματικότητα.

Ας σκεφτούν λοιπόν λίγο καλύτερα όλοι αυτοί που η ζωή τους περιστρέφεται μόνο στο πως θα κάνουν υποδείξεις, πριν αρχίσουν να λιθοβολούν. Και την επόμενη φορά, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω…

«OPAP Arena»: Διορθώθηκε το λάθος στην πλάκα του γηπέδου της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X