Προπονητής στην Αργεντινή συμβουλεύτηκε οπαδό για αλλαγή που ήταν να κάνει (VIDEO)

Προπονητής στην Αργεντινή συμβουλεύτηκε οπαδό για αλλαγή που ήταν να κάνει (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ο διάλογος που είχε με την εξέδρα ο Γκαμπριέλ Μιλίτο, στον αγώνα της Αρχεντίνος με την Ουνιόν προκειμένου να ρωτήσει ποιον παίκτη θα βάλει στο παιχνίδι.

Ένα πραγματικά ασυνήθιστο και συνάμα παράξενο περιστατικό έλαβε χώρα, στην αναμέτρηση της Αρχεντίνος Τζούνιορς με την Ουνιόν Σαντα Φε (2-0), για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Liga Profesional της Αργεντινής.

Ο πρώην παίκτης και νυν προπονητής Γκάμπριελ Μιλίτο είχε διάλογο με την κερκίδα, προκειμένου να ρωτήσει ποιον παίκτη θα βάλει στο παιχνίδι. Ένας οπαδός ήταν αυτός, που έσπευσε να τον συμβουλεύσει για την αλλαγή που ήταν να κάνει με τον ίδιο να του προτείνει την αντικατάσταση ενός χαφ.

Ο Μιλίτο όπως ήταν φυσικό ρώτησε ποιον ο ίδιος, θα ήθελε να περάσει στο ματς. Έπειτα από το τέλος αυτής της σουρεάλ συζήτησης, που είχαν μεταξύ τους, ο Μιλίτο αποδέχτηκε τη γνώμη του οπαδού, ενώ όσοι είχαν καταλάβει τι έγινε ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X