Στα 100 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις της Σίτι για τον Μπερνάρντο Σίλβα

Στα 100 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις της Σίτι για τον Μπερνάρντο Σίλβα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θετική στην παραχώρηση του Μπερνάρντο Σίλβα είναι η Μάντσεστερ Σίτι αρκεί να ικανοποιηθούν οι οικονομικές της απαιτήσεις, οι οποίες φτάνουν τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Μπερνάρντο Σίλβα της Μάντσεστερ Σίτι, με τους «πολίτες» ωστόσο να μην έχουν λάβει ακόμα καμία επίσημη προσφορά για τον Πορτογάλο άσο.

Από την πλευρά τους οι ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας περιμένουν να υπάρξουν προσφορές, για τον Πορτογάλο άσο, με την Σίτι από την πλευρά της να μην είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη.

Ωστόσο, για τα να συμβεί αυτό, θα πρέπει οι «πολίτες» να ικανοποιηθούν οικονομικά τα «θέλω» τους, τα οποία ανέρχονται στα 100 εκατομμύρια ευρώ. Όσο όμως περνούν οι μέρες, τόσο πιο δύσκολη αναμένεται να γίνει η υπόθεση πώλησης του Μπερνάρντο Σίλβα, καθώς σε περίπτωση που αυτή τελικά γίνει η Σίτι θα έχει ελάχιστο χρόνο, στην προσπάθεια της να βρει τον αντικαταστάτη του…

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X