ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα έχει θέση για τον Τζαβέλλα στα σχέδια του!

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα έχει θέση για τον Τζαβέλλα στα σχέδια του!
Photo Credits: INTIME

Τα νέα δεδομένα στις σχέσεις του Αλμέιδα και του Τζαβέλλα και ο ρόλος του διεθνή αμυντικού στην ΑΕΚ της επόμενης περιόδου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπήρξε μακρά περίοδος, αμέσως μετά το φινάλε της περασμένης σεζόν και την ένταση που υπήρχε, όπου αρκετοί παίκτες της ΑΕΚ ένιωθαν και ήταν μετέωροι στην ομάδα. Δεν αναφερόμαστε μόνο σε παίκτες που η ΑΕΚ έκρινε πως δεν υπολογίζει, αλλά και άλλους που είχαν αμφιβολίες για το κατά πόσον οι συνθήκες ήταν ομαλές για να συνεχίσουν την καριέρα τους στα «κιτρινόμαυρα». Και αναμφίβολα, μια τέτοια περίπτωση ήταν αυτή του Γιώργου Τζαβέλλα.

Εχοντας βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής και έχοντας εισπράξει έντονες αποδοκιμασίες, ήταν εύλογο πως ο Τζαβέλλας ήταν μετέωρος στην ΑΕΚ. Εχει συμβόλαιο, αλλά διατηρούσε και αμφιβολίες για το κατά πόσον θα έπρεπε να μείνει, στο ήδη διαμορφωθέν κλίμα. Ωστόσο, ο χρόνος που πέρασε και κυρίως η δουλειά με τον Αλμέιδα, οι ξεκάθαρες εξηγήσεις και η εμπιστοσύνη με την οποία περιέλαβε ο τεχνικός της ΑΕΚ τον έμπειρο αμυντικό, διαμόρφωσαν μια νέα πραγματικότητα.

Εδώ και καιρό, από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ακόμα, ο Αλμέιδα έχει αναπτύξει υψηλό κώδικα επικοινωνίας με τον Τζαβέλλα. Ο Αργεντινός εμπιστεύεται την εμπειρία και τις παραστάσεις του διεθνή αμυντικού, ξέρει πως μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμος στα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Δείτε περισσότερα για τον Γιώργο Τζαβέλλα και τα πλάνα του Αλμέιδα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X