Έριξε... βόμβα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Μπορεί να παίξω στους Μπουλς στο μέλλον»

Έριξε... βόμβα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Μπορεί να παίξω στους Μπουλς στο μέλλον»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τους Μπουλς και σημείωσε ότι κάποια στιγμή ίσως παίξει στην ομάδα του Σικάγο, τονίζοντας πάντως πως για την ώρα είναι αφοσιωμένος στους Μπακς.

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τους Μπουλς, ο Έλληνας σούπερ σταρ ήταν απόλυτα ειλικρινής και άφησε… παράθυρο για συνεργασία στο μέλλον, τονίζοντας πάντως ότι αυτή την στιγμή είναι αφοσιωμένος στους Μπακς.


«Όποιος παίζει μπάσκετ και πει ότι δεν θα έπαιζε στους Μπουλς, τοτε νομίζω ότι είναι ψεύτης. Είναι μία ομάδα με πολλά πρωταθλήματα, μία ομάδα που είχε έναν από τους καλύτερους, αν όχι τον καλύτερο ever στο παιχνίδι. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο οποιοσδήποτε θα ήθελε να παίξει στο Σικάγο. Ποτέ δεν ξέρεις… Μπορεί να παίξω στο Σικάγο! Αλλά τώρα, αυτή την στιγμή, είμαι αφοσιωμένος στο Μιλγουόκι», ανέφερε σχετικά ο Αντετοκούνμπο.


Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X