Χοντραίνει την κόντρα με Τούχελ ο Κόντε: «Κρίμα που δεν σε είδα...» (ΦΩΤΟ)

Χοντραίνει την κόντρα με Τούχελ ο Κόντε: «Κρίμα που δεν σε είδα...» (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μεγάλο θέμα συζήτησης στην 2η αγωνιστική της Premier League δεν είναι άλλο από το επεισόδιο που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Αντόνιο Κόντε και τον Τόμας Τούχελ.

Όλα ξεκίνησαν στην φάση της ισοφάρισης της Τότεναμ στο Στάμφορντ Μπριτζ, με τον προπονητή των «πετεινών» να πανηγυρίζει έντονα, φτάνοντας μέχρι τον πάγκο της Τσέλσι, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Τούχελ που κόλλησε το πρόσωπό του στο πρόσωπο του Ιταλού τεχνικού.

Το επεισόδιο είχε και συνέχεια όμως, αφού στο τέλος της αναμέτρησης οι δύο προπονητές στην καθιερωμένη ανταλλαγή χειραψίας, ήρθαν και πάλι σε ρήξη και λίγο έλειψε να προκληθεί σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο, με τον Τόμας Τούχελ να δίνει την εξήγησή του στη συνέντευξη Τύπου.

Το επεισόδιο φάνηκε να λαμβάνει τέλος μετά και την τοποθέτηση του Αντόνιο Κόντε, ότι το πρόβλημα θα λυθεί μεταξύ των δύο προπονητών, όμως λίγη ώρα αργότερα ο προπονητής της Τότεναμ έδωσε συνέχεια μέσα από τα Social Media με ένα χοντροκομμένο αστείο.

Ο Κόντε ανάρτησε φωτογραφία από τον πανηγυρισμό του Τούχελ στο 2-1 της Τσέλσι, σημειώνοντας: «Κρίμα που δεν σε είδα, θα σου έβαζα τρικλοποδιά να πάρεις αυτό που σου αξίζει…».

Χοντραίνει την κόντρα με Τούχελ ο Κόντε: «Κρίμα που δεν σε είδα...» (ΦΩΤΟ)

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X