Βιγιαρεάλ: Ανακοίνωσε τον νέο δανεισμό του Λο Σέλσο

Βιγιαρεάλ: Ανακοίνωσε τον νέο δανεισμό του Λο Σέλσο
Photo Credits: INTIME

Ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο θα παραμείνει κάτοικος Βιγιαρεάλ για ακόμα μία σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο θα παραμείνει κάτοικος Βιγιαρεάλ για ακόμα μια σεζόν, καθώς τα Κίτρινα Υποβρύχια συμφώνησαν με την Τότεναμ για τον δανεισμό του, χωρίς όμως να μπει οψιόν αγοράς.
Η Βιγιαρεάλ εξασφάλισε τις «υπηρεσίες» του Τζιοβάνι Λο Σέλσο για ακόμα μια σεζόν. Τα Κίτρινα Υποβρύχια ολοκλήρωσαν τη συμφωνία τους με την Τότεναμ και ο διεθνής Αργεντινός χαφ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα του Ουνάι Έμερι ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι του 2023, όμως το «deal» δεν συμπεριλαμβάνει οψιόν αγοράς.

O 26χρονος μέσος αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της προηγηούμενης σεζόν στη Βιγιαρεάλ και μέτρησε 21 συμμετοχές με ένα γκολ – μια ασίστ και βοήθησε τους Ισπανούς να φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά του Champions League. O Λο Σέλσο είναι ενεργό μέλος της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, με την οποία έχει 39 εμφανίσεις, δυο γκολ και οκτώ ασίστ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X