Συνεχίζει με... αέρα η Μπάγερν Μονάχου στην Μπουντεσλίγκα

Συνεχίζει με... αέρα η Μπάγερν Μονάχου στην Μπουντεσλίγκα
Photo Credits: INTIME

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε της Βόλφσμπουργκ στην έδρα της με 2-0

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δυο στα δυο στην φετινή Μπουντεσλίγκα εκανε η Μπάγερν η οποία επικράτησε με 2-0 της Βόλφσμπουργκ στην «Αλιάντς Αρίνα» καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Μετά από ένα αρχικό μούδιασμα οι «Βαυαροί» είχαν δοκάρι στο 13′ με κεφαλιά του Παβάρ.Έξι λεπτά αργότερα ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ γκολ του Μανέ καθώς ήταν πιο μπροστά.

Το γκολ ήταν θεμα χρόνου να έρθει και ήρθε στο 33′ χάρη σε γκολ του Μουσιάλα και δέκα λεπτά αργότερα ο Μιλερ με προβολή έπειτα από σουτ του Κίμιχ έκανε το 2-0.

Στην επανάληψη οι «λυκοι» είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 49′ να μειώσουν αλλά ο Νόιερ απέκρουσε την προσπάθεια του Μπακού. Στην συνεχεια είχαμε δυο γκολ για τους πρωταθλητές Γερμανίας που ακυρώθηκαν ορθώς. Το ένα στο 58′ με το «ριμπάουντ» και το σουτ του Ουπαμεκανό αλλά ο Μίλερ ήταν εκτεθειμένος όταν έγινε η πρώτη προσπάθεια του Μουσιάλα.

Και το δεύτερο στο 72′ με τον Μανέ να είναι οφσάιντ όταν σκόραρε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μίλερ με το 2-0 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X