Αποκλειστικό enwsi.gr: Οι 5 αρχηγοί της νέας σεζόν στην ΑΕΚ

Αποκλειστικό enwsi.gr: Οι 5 αρχηγοί της νέας σεζόν στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε στο enwsi.gr τους 5 αρχηγούς της ΑΕΚ για την σεζόν 2022/23

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπό κανονικές συνθήκες τα φιλικά της ΑΕΚ για το καλοκαίρι τελείωσαν και σε λίγες ημέρες, το Σάββατο 20 Αυγούστου στη Λαμία, εκκινεί το πρωτάθλημα και επίσημα η σεζόν για την Ένωση.

Η μόνη ομάδα από τις μεγάλες της Ελλάδας που δεν έχει δώσει ούτε ένα επίσημο ματς, αφού δεν βγήκε στην Ευρώπη για φέτος και μετρά 5 φιλικά όλα νικηφόρα (0-2 την Γκενκ, 1-2 την Φόλενταμ, 0-1 την Ουτρέχτη, 0-2 την Ομόνοια και 4-0 την Προοδευτική).

Ωστόσο, φέτος έχουμε σημαντικές αλλαγές και στους αρχηγούς της ΑΕΚ καθώς για πρώτη φορά δεν υπάρχει το όνομα του Πέτρου Μάνταλου σε αυτούς. Ο έμπειρος χαφ μετά την περσινή σεζόν και τις εναντίον του αποδοκιμασίες από μεγάλη μερίδα των φίλων της Ένωσης, πήρε την απόφαση να σταματήσει να φορά το περιβραχιόνιο στο μπράτσο.

Μία απόφαση που σεβάστηκε και ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης στις συζητήσεις που είχαν μετά το τέλος της περσινής χρονιάς (και σε συνάντηση και σε τηλεφωνική επικοινωνία), όπου και συμφωνήθηκε να συνεχίσει στην ομάδα αλλά να μην είναι πια captain με περιβραχιόνιο.

Οι αρχηγοί της ΑΕΚ τη νέα σεζόν

Αυτό δημιούργησε κενό στην θέση του πρώτου αρχηγού, την οποία θα καλύψει από το πρώτο φιλικό ο Σέρχιο Αραούχο, που χαίρει της εκτίμησης του κοινού της ΑΕΚ καθολικά για τον τρόπο που αγωνίζεται και πόσο αγαπά την ομάδα παρότι ξένος. Έτσι, ο «Τσίνο» έγινε πρώτος αρχηγός και μεγάλο ενδιαφέρον έχει μετά πως ορίστηκαν οι επόμενοι αρχηγοί της νέας χρονιάς της ΑΕΚ. Πρώτος λοιπόν είναι ο Σέρχιο Αραούχο (ήρθε πρώτη φορά το 2017 και έχει αγωνιστεί σε 109 παιχνίδια), δεύτερος ο Νταμιάν Σιμάνσκι (ήρθε τον Ιανουάριο 2020 και έχει αγωνιστεί σε 84 παιχνίδια) και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του enwsi.gr τρίτος είναι ο Κώστας Γαλανόπουλος (ανέβηκε το 2016 στην πρώτη ομάδα και έχει αγωνιστεί σε 134 παιχνίδια), τέταρτος ο Στίβεν Τσούμπερ (ήρθε πέρυσι το καλοκαίρι και έχει αγωνιστεί σε 38 παιχνίδια) και πέμπτος ο Γιώργος Αθανασιάδης (ήρθε το καλοκαίρι του 2019 και έχει αγωνιστεί σε 21 παιχνίδια).

Αποκλειστικό enwsi.gr: Οι 5 αρχηγοί της νέας σεζόν στην ΑΕΚ

Ο Πολωνός μέσος φόρεσε στο φιλικό με την Ουτρέχτη το περιβραχιόνιο, ο Γαλανόπουλος είναι παιδί της ΑΕΚ και έχει περάσει από όλα τα τμήματα Ακαδημιών και ευχή όλων είναι να επιστρέψει φέτος γερός και δυνατός, ο Ελβετός φέτος δείχνει έμπρακτα ότι έχει μπει 100% στην ομάδα και δείχνει ηγετικές τάσεις σε πολλά ζητήματα από το φινάλε της περσινής χρονιάς (κρίσιμες συζητήσεις στα αποδυτήρια, τραπέζια ποδοσφαιρικού τμήματος κλπ) και ήθελε πολύ να μείνει στην ΑΕΚ και τελευταίος ο Αθανασιάδης ο οποίος βρίσκεται από το 2019 στην ομάδα και φέτος διανύει την δεύτερη σεζόν του στα «κιτρινόμαυρα», έχοντας πια επεκτείνει το συμβόλαιο του μέχρι το 2025.

Έτσι, με αυτές τις 5 επιλογές κλείνει το ζήτημα των αρχηγών της ΑΕΚ, ενόψει της πρεμιέρας της νέας σεζόν. Να θυμίσουμε ότι πέρυσι οι αρχηγοί της ΑΕΚ ήταν οι: Μάνταλος, Σιμόες, Μπακάκης, Βράνιες και Γαλανόπουλος και μεσούσης της σεζόν βγήκε ο Μπακάκης για να μπει ο Άμραμπατ.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X