ΑΕΚ: Ο Πλάνιτς παραμένει στόχος, αλλά με διαφορετικό πλάνο

ΑΕΚ: Ο Πλάνιτς παραμένει στόχος, αλλά με διαφορετικό πλάνο

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Πλάνιτς παραμένει ζωντανό, αλλά η αδιάλλακτη στάση της Μακάμπι Χάιφα οδηγεί σε αλλαγή τακτικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι ξεκάθαρο, ότι η ΑΕΚ θέλει να κλείσει το θέμα του δεύτερου κεντρικού αμυντικού που θα προσθέσει μετά τον Βίντα στη διάθεση του Αλμέιδα, το συντομότερο δυνατό. Ολες οι πληροφορίες, συγκλίνουν πως τα πράγματα έχουν τεθεί στην τελική ευθεία. Η ΑΕΚ καλείται να επιλέξει μεταξύ τριών στόπερ που έχει κατασταλάξει, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή και αναζητά την πλέον ιδανική επιλογή. Είναι σημαντικό, να αναφέρουμε πως σε αυτήν την τριάδα επιλογών, δεν περιλαμβάνεται ο Μπόγκνταν Πλάνιτς.

Ο Σέρβος είναι γεγονός, πως αποτέλεσε (και παραμένει) το ποδοσφαιρικό αντικείμενο του πόθου της ΑΕΚ. Φέτος, υπήρχε η πεποίθηση, περισσότερο από κάθε άλλη φορά από το 2017 που πρωτοξεκίνησε το «φλερτ» των δύο πλευρών, πως αυτή η ιστορία θα είχε χάπι εντ και ο Πλάνιτς θα φορούσε τα «κιτρινόμαυρα». Ωστόσο, η εκπληκτική πορεία της Μακάμπι Χάιφα και οι διαδοχικές προκρίσεις στα προκριματικά του Champions League, άλλαξαν τα δεδομένα.

Η ΑΕΚ δεν έβγαλε ποτέ τον Πλάνιτς από το μυαλό, αλλά κάθε φορά που προσέγγιζε την Μακάμπι, έπεφτε σε τοίχο. Υπήρχε αρνητική στάση απέναντι σε κάθε προσέγγιση από την Ενωση και μολονότι είναι σαφές, πως ο Σέρβος θέλει να γίνει αυτή η μεταγραφή. Ακόμα και σε πρόταση άνω του εκατομμυρίου, οι Ισραηλινοί ήταν αρνητικοί και παρέπεμπαν στην καταβολή της ρήτρας. Δηλαδή, ποσού 1,8 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη που του χρόνου μένει ελεύθερος και μάλιστα με καταβολή σε μετρητά. Ασύμφορη διαδικασία, που δεν ήθελε η ΑΕΚ να ακολουθήσει.

Δείτε περισσότερα για το πλάνο της ΑΕΚ για τον Μπόγκνταν Πλάνιτς.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X