ΑΕΚ: Ο Αμραμπατ μπαίνει στα σχέδια του Αλμέιδα

ΑΕΚ: Ο Αμραμπατ μπαίνει στα σχέδια του Αλμέιδα
Photo Credits: INTIME

Όσο πλησιάζει το τέλος της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ΑΕΚ, τόσο περισσότερο ο Αλμέιδα βάζει τον Άμραμπατ στην αγωνιστική εξίσωση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί το χθεσινό (13/8) φιλικό με την Προοδευτική στο Σεραφείδειο να μην είχε καθόλου χαρακτήρα γενικής πρόβας για την ΑΕΚ ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Άλλωστε ο Ματίας Αλμέιδα δεν το είχε καθόλου έτσι στο μυαλό του, εξ ου και ούτε καν το προσέγγισε σαν κανονικό φιλικό. Όμως από την άλλη μεριά υπήρχαν ακόμα και σ’ αυτό το δυνατό προπονητικό δίτερμα, ορισμένα στοιχεία που είχαν ενδιαφέρον για τον τεχνικό της ΑΕΚ.

Ίσως με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, το γεγονός πως ο Νορντίν Άμραμπατ, για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε να δίνει η ομάδα φιλικά προετοιμασίας, ήταν στο αρχικό σχήμα. Ο Αλμέιδα δεδομένα θέλει να βάλει τον Μαροκινό στην αγωνιστική εξίσωση της ΑΕΚ. Και προφανώς όσο η προετοιμασία της ομάδας φτάνει στο τέλος της, θέλει να το κάνει όλο και περισσότερο.

Ο Άμραμπατ έπαιξε στο φιλικό με την Προοδευτική σε έναν ρόλο δεξιού μπακ – χαφ, στο 3-4-3 που εφάρμοσε (και) σ’ αυτό το ματς ο Αλμέιδα. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Αργεντινός τεχνικός χρησιμοποίησε τον Μαροκινό σ’ αυτόν τον ρόλο. Για την ακρίβεια, είναι ο ρόλος στον οποίο ο Αλμέιδα προσπαθεί να καθιερώσει τον Άμραμπατ. Και σ’ αυτόν δούλευε τον Μαροκινό καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας.

Δείτε περισσότερα για τα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα και τον Νορντίν Αμραμπατ.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X