Ποντάρισμα στο πάθος των νεοφώτιστων

Ποντάρισμα στο πάθος των νεοφώτιστων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκινάω με τη Γαλλία, εκεί όπου η Αζαξιό αποτελεί την έκπληξη της φετινής Λιγκ 1. Κανείς δεν την είχε στα φαβορί ανόδου, το πέτυχε και φέτος πληρώνει 1.30 για να υποβιβαστεί ξανά. Η ίδια θα αντιπαραβάλει πάθος και… ξύλο. Οι περισσότερες μεταγραφές ήταν 30+ ηλικίες, έμπειρων παικτών και στην πρεμιέρα της στη Λυών ξεκίνησε με 5 κίτρινες συν μία κόκκινη στο πρώτο ημίχρονο.

Εκείνο το ματς της Αζαξιό είχε 28 φάουλ. Περισσότερα είχε το Λανς-Μπρεστ, με τη γηπεδούχο να κάνει 16 και συνολικά η αναμέτρηση να έχει 30 παραβάσεις. Ετσι στο σημερινό Αζαξιό-Λανς θεωρώ πολύ χαμηλό το Line των 4,5 καρτών και 21,5 φάουλ. Στα ειδικά παικτών, όπως έγραψα και στην ανάλυση του αγώνα (Αζαξιό-Λανς), υποψήφιος για κάρτα είναι ο χαφ των γηπεδούχων Μαρκέτι, σε απόδοση 4.75.

Μένοντας στη Γαλλία, μια κίνηση που ίσως μετρήσει πολύ στο φετινή μάχη του υποβιβασμού είναι η πώληση του Ραίκοβιτς από τη Ρεμς στη Μαγιόρκα. Ο Σέρβος τερματοφύλακας ήταν ίσως ο βασικότερος συντελεστής της περσινής καταπληκτικής άμυνας που είχε στήσει ο Γκαρσιά στη Ρεμς. Στην πρεμιέρα η ομάδα έχασε 4-1 στο Βελοντρόμ από τη Μαρσέιγ και σήμερα υποδέχεται την Κλερμόν. Ο Γκαστιέν, προπονητής της Κλερμόν, μετά την πεντάρα που έφαγε η ομάδα του από την Παρί Σεν Ζερμέν στην 1 η αγωνιστική, τόνισε για ακόμη μια φορά πως για κανέναν δεν θα αλλάξει την επιθετική φιλοσοφία της ομάδας. Και αν δεν την άλλαξε απέναντι στον Μέσι και τον Νέιμαρ, δεν θα το κάνει ούτε στη Ρεμς.

Το over 2,5 γκολ ξεπερνά τις 2 μονάδες. Με βάση τα όσα έγραψα στον πρόλογο, δηλαδή το να «χτίσω» με επιπλέον ειδικές αγορές το βασικό μου σκεπτικό, εδώ χωράει ποντάρισμα στο υψηλό over 3,5 ενώ μια έξυπνη εναλλακτική είναι το line των τελικών στην εστία, που παίζει στο σχετικά χαμηλό 7.5. Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Προγνωστικά Ιταλίας

Στις αναλύσεις της Ιταλίας μπήκαμε με το δεξί, χάρη στο εύκολο 2.65 που μας χάρισε ο Λουκάκου στο χθεσινό Λέτσε-Ιντερ.

Η βασική επιλογή σήμερα έρχεται από το Φιορεντίνα-Κρεμονέζε. Με μικρότερη ανάλυση στη συγκεκριμένη περίπτωση, ίδιο άλλωστε το σκεπτικό με τα όσα είπαμε πιο πάνω για την Αζαξιό. Μια παρόμοια περίπτωση είναι η Κρεμονέζε, που ανέβηκε στη Serie A χωρίς να αποτελεί φαβορί και τώρα θα παλέψει με νύχια, δόντια και… κάρτες για να σωθεί!

Όταν απέναντί της έχει τη Φιορεντίνα που δεν άλλαξε πολύ την ενδεκάδα της και έχει τον ίδιο προπονητή στον πάγκο, μου φαίνεται υπερβολικό να πληρώνει 1.98 στο να είναι η νεοφώτιστη η ομάδα με τις περισσότερες κάρτες στο παιχνίδι. Από κοντά και το over 2,5 κάρτες για την Κρεμονέζε, στο 2.12.

Ολη η προσοχή στην Ευρώπη

Κλείνω με μια αναφορά στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας. Η Ζαλγκίρις έχει βάλει ως σκοπό της φετινής σεζόν να μπει σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Είναι κομβικής σημασίας για την ίδια τα χρήματα που θα πάρει από εκεί. Το πρωτάθλημα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Λίγες ημέρες πριν τα κρίσιμα ματς με τη Λουντογκόρετς, έχει ένα εκτός έδρας στη Ριτεριάι, η οποία δεν είναι… μπάζο. Ευρώπη κυνηγά, ούσα 4 η στη βαθμολογία. Δεν αποκλείεται να ανοίξει αρκετά το rotation η Ζαλγκίρις, με τον άσο να ξεπερνά τις 4 μονάδες.

TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:
Μονά

ΓΑΛ1– 16:00 – Κλερμόν-Ρεμς Over 3,5 (4.40)

ΓΑΛ1– 16:00 – Αζαξιό-Λανς 3+ Κίτρινες και για τις Δύο Ομάδες(6.75)

ΛΙΘ– 17:55 – Ριτεριάι-Ζαλγκίρις Βίλνιους 1 (4.80)

Δυάδα

ΓΑΛ1– 16:00 – Κλερμόν-Ρεμς Οver 8,5 σουτ στην εστία (2.60)

ΙΤΑ1– 19:30 – Φιορεντίνα-Κρεμονέζε Κρεμονέζε περισσότερες κάρτες (1.98)

Δυάδα απόδοσης 5.15

ΓΑΛ1– 16:00 – Αζαξιό-Λανς Οver 4,5 κάρτες (1.92)

ΙΤΑ1– 19:30 – Φιορεντίνα-Κρεμονέζε Οver 2,5 κάρτες Κρεμονέζε (2.12)

Δυάδα απόδοσης 4.07

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X